Meerveavc Kızlar hamilelikte tiroid sorunu yaşayan oldu mu, bir ay oldu ilaç kullanıyorum ama tshım yine yüksek geldi ,sizin tecrübeleriniz nelerdir ?
Ebrumihrimah Meerveavc ,32 haftaligim 7 haftalıkken 13 dü değerim ilaç kullanmaya başladım değerlerim normale indi sonra geri çıktı geri indi derken hala kullanıyorum heray düzenli kan veriyorum doğum olana kadar da kullanicam
Esenburhan123 Meerveavc ben yaşadım ilk aylarda 4 ksüürdür daha sonra 2.6 ya düştü ilaç kullanmak istemedim dereotu yedim o ay ve 1 küsür oldu bu ay. Doktor 2 ay sonra tekrar etmemi istedi
NAZ2333 Meerveavc 2.67ydi ilacla 1.76ya dustu ilacla duser canm jodid diye bi ilac verdi endokrin doktoru dilersen bunu kullan 2haftada bu degere dustu
angel123 Meerveavc kaç çıkıyo benim 4 küsürdü 1 buçuğa indi şükür üç haftada ilaçla acaba dozu mu düşük geldi size
Meerveavc Ebrumihrimah evet benimde 8.9du suan 5.8 e düşmüş 11 haftalık, tüm gebelik boyunca devam edicem herhalde
Brc_mert 11 haftalık hamileyim öncesinde vardır muhtemelen ama ben hamilelikle öğrendim işk öğremdiğimde 7.23 tü ilaca başladım haşimato olduğumu öğrendim 3.50 ye düştü sonra 3.01 e düştü hamielelikte 2 nin altına inelim dedi doktor ve ilacı artırdı bir ay sonra bakarız dedi testi yaptırıcam ama inşallah düşmüştür. Sadece tavsiye niteliğinde ilacınızı düzenli kullanmalısınız ama her gib hemen hemen aynı saatte almaya çalışın arada fark olmasın ve aldıktan sonra en az yarım saat bi saat sonra kahvaltınızı yapın doktorun dedikleri bunlar. Geçmiş olsun 🌸