HaticeAyas Merhaba arkadaşlar 🙋♀️ Biz 10.haftadayız Vücudum çatlaklara çok müsait ve karnım büyüdükçe heryerim çatlar diye çok korkuyorum😕 sizce ne kullanmalıyım?
Nisadmr2306 HaticeAyas Mustelanın kremlerini kullanıyorum, bacak karın göğüs nemlendirici yalnız bacakta birşeye yaramadı karnımın alt tarafında kasıklarımın yanında çatlak oluştu çok üzüldüm. 32+3teyiz
Mihri-musta Lierac kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. İlk başta duş sonrası kullanıyordum sadece. Şimdi evde olduğum zamanlar bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum. Lierac ı da günde bir defa sürüp çekmesini bekliyorum. Ayrıca lierac markada puan biriktirip yeniden ürün alabiliyorsunuz.
Mutlulugum En iyisi zeytin yag ve badem yagi. Hic kremlere falan para verme. Doguma giderken bile catlak olusabiliyor canim, kontrol edemiyoruz.😒
Melisbol Biooil yağ ve LR nin catlak kremininkullaniyorum bende :) ama denildigi uzere bu biraz genetik birsey anneniz nasil olduysa sizde oyle oluyormussunuz :)
Meroll Hindistan cevizi yağı ile biooili dönüşümlü kullanıyorum banyodan sonra 34.haftadayım çatlama şuan yok.Gerçi ilkinde sadece zeytinyağı kullandım onda son ana kadar olmadı doğum da birden çatladım☹️😏
HaticeAyas Kızlar mustela ve diğer kremleri inceledim ama emin olamadım. Bi aktardan karışım yaptırmıştım Kakao badem Hindistan Susam gliserin yağları varmış içinde arkadaşım kullanmıştı çok memnundu. Ben sürdüm anında alerji oldum o yüzden herşeyden çekimiyorum.
Saganak 32. Haftdayım şimdilik yok ama olmazda inşallah tatlı badem yağı kullandım sadece hep 4. Aydan sonra
Hsna1 Lierac kullanıyorum 3aydan beri 6.ayda başladı catlaklar 7 aylık oldum hala devam ediyorum kullanmaya ama nafile
melikee16 Bende zeytinyağı kullanıyorum. Dustan sonra ıslak vücuduma sürüyorum. Suana kadar catlağım olmadı. Elimde mustelanın kremide var ama en iyisi zeytinyağı, özellikle dus sonrası tavsiye ederim🤗
Cekuli Lierac ve clarins huile tonic kullanıyorum hemen başla ben gebelik planladığımdan beri vıc vıc yağ dolaşıyorum😅
aesma 12. Haftamdandan beri birşeyler kullanıyorum hergün..hep aynı ürünü kullanmadım bittikce değiştirdim.. kullandıklarım kakao yağı, bebek yağı, bebek vazelini, sebamed çatlak kremi.. şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum güzel nemlendiriyor . 30 haftamdayım daha çatlamadım, umarım çatlamam 😅