Fadimsak Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, bugun doktora gittim bebek ters dedi düzelir ama korkulacak bişey değil dedi yaşayan bilen varsa beni aydınlatabilirmi
Miumiu Fadimsak Canım kaçıncı haftandasın? Benim oğluşum da 22. Haftamda makat gelişti. Doktor daha çok erken bol bol döner dedi. Bugün 27+1im kontrolüm vardı dönmüş baş aşağı🐣 35-36 ya kadar dönebiliyor bebişler ben de ilkten bir dönmez mi acaba demiştim ama panik yapma hiç☺️
Sevinc21 Fadimsak benm ilk kızımda başından beri başı yukarda ayakları aşağıdaydı ve hiç deyşmedi sezeryan oldum bu yuzden korkulacak bi durum deyl sezeryan tabii normalin tadı başka olur .hatta bende sancıyla gitmişdm doktor ayagnı kanaldan cıkardım dedi))) şuan 15 hafta ikinci kızım bunda pek belli deyl henuz erken
tugbaayilmazz Fadimsak canım 34 e kadar baş gelişti 34 de makat geliş yani ters dönmüştü bugğn 36 haftalık olduk tekrar dönmüş baş geliş pozisyonuna
_merveksk Bende 27. haftada gittigimde doktorum bebeğin ters dönmezse mecbur sezeryan dedi bende korkmuştum anlamamıştım ama normalmiş bebek doğuma yakın dönebiliyormuş oyüzden canini sıkma😘😊
Fadimsak _merveksk çok teşekkür ederim bende ilk korktum doktor da normal böyle şeyler düzelir doguma kadar dedi sizde söyleyince iyice rahatladım 😘🌸
Fadimsak Miumiu çok teşekkürler 32haftalıgım bende inşallah dediginiz gibi olur sagolun rahatladım valla, ilk gebeligim olunca endişelenmiştim 😘🌸
Fadimsak Sevinc21 allahım size bagıslasın cok tesekkur ederim sizlerin yorumuyla dahada rahatladım 😊🌸
SutlacimiYedimmiBen Fadimsak inslh saglikla normal dogurayim rahat edeyim diyorum ilkinde cok rahattım 😊
Fadimsak tugbaayilmazz inşallah bi sıkıntı olmaz bizimkide döner🙏 rabbim saglıkla kucagina almayı nasip etsin 😊