Melekd Kızlar progestan kullanıyorum. Sabah akşam olmak üzere. Bugün ani bayılma yaşadım. Doktora gittim. Progestandan olmuştur dedi. Sabahları vajinadan kullan akşamları iç dedi. Progestanı bu şekilde kullanan ve ilaçtan dolayı bayılma yaşayan varmı
Mom027262 Melekd Ben sadece oral kullanıyorum.Böyle bir sorunla karşılaşmadım.Herkese farklı yan etki yapıyor.Geçmiş olsun
Gzmm14 Melekd Canım ben sabahta akşamda hap olarak içiyorum. Fakat yemek yedikten hemen sonra değilde bir buçuk saat galan üstünden geçiyor. O şekilde bende çok yan etkisi olmadı. Bir denemeni tavsiye ederim
Silvergirl Melekd hap ile oral arasında fark bu canım, hapta bayılma hissi ve mide bulantısı yapıyor ama oral da herhangi bi sıkıntı olmuyor. Merak etme normal
alininannesiii Melekd ben 5 haftalıkken başladım 1 ay kullanıp bıraktım içiyorsun sarhoş gibiydin o ilacı bıraktığım gün kendime gelmiştim bugün kontrolde tekrar başlamamı söyledi doktor 16 haftaya kadar içmemi söyledi yine o işkence başlıyor 🙄🙄😒 suan 11+5 im
Mavi34 Melekd ben hem progestann iceren bir hap günde 6 tane içiyorum hem fitil hem hergun Iğne olarak kullanıyorum. Ayakta 5 10 dk durunca dizlerimin bağı çözülüyor düşüp bayilcak gibi oluyorum.ozellikle iğne sonrası saatlerde
Sibel87 Melekd Melekd bende kullandım ilk haftalar,vajinal yoldan aldım doktorum ağızdan alırsan,tansiyonun çok düşer demişti,vajinal yoldan almama rağmen bile genelde kafam sersem gibiydi.