Nur55 gulistanm ben 35 de gittim bide 38. Haftada kontrolüm var muhtemelen çatı muayenesi olcam bi gün önceden gitcem
Xrem Ya kızlar bende biraz önce zorlana zorlana jilet yaptım ve çok utanarak bişey sormam lazım deminden beri forumda eski soruları aradım ama bulamadım bişey. Vajinanın içinde nohut gibi bişey vardı değmeye korktum acaba ne olabilir 35+2 haftayız erken doğum riskimde var kontrolüm yarın ama stres oldum
Esmmaa Xrem genital bölgende ağrı oluyor mu canım şiş mi? Kitle kitle duruyorsa vajinal varis olabilir. Doktoruna mutlaka göster
Buketali Xrem canımm tam bşey diyemiyorum ama benim de vardı sorduk yağ bezesi dedi parmağınla oynatabiliyor musun
Xrem MTKutay canım bu dışında değil sivilce gibi bişey değil tam olarak içinde. Sanki bebeğin bi parçası gibi öyle içinde yani. Ondan endişeleniyorum
gulistanm Ben cok cekiniyorum oyle temiz olmadan dogum yapmaktan o yuzden merak ediyrm benimde erken dogum riskim var yinede bilemedm smdi alsam dogum sirasnda yeni yeni cikablr o zaman da alamam ne zaman gelecegide belli degil kararszm 🤦♀️
MTKutay gulistanm Ben hamam otu kullanacam doğum birden başlarsa eğer hastaneye gitmeden hamam otunu kullanıp gidecem. Jilet gibi çabuk çıkarmıyor ama agda kadar geç de çıkarmıyor.
MTKutay Xrem ay valla icim gitti 😀 hiç müdahale etme bence dokunma doktorunu arama imkanın yok mu ya da msj atsan canım
Merveacrl MTKutay canım hamam otu zararlı olduğu söyleniyor çok fazla kimyasal varmış bi araştır istersen
SenaYuceer93 Xrem Bi gün yürürken acıdıgını hissettim ve baktım nohut kadar dedigin gibi. Sonra doktora sordum ve kist dedi. Büyürse alınacakmış. İlk defa başıma geldi benimde. 24+3 gunluguz
Xrem SenaYuceer93 geçmiş olsun canım ya inşallah büyümez ama ben hiç hissetmedim aynada gördüm. Kordom dışına çıktı sandım 😅 Esmmaa yok hiç ağrı acı canım valla anlamadım bende ☹️ görmesem varlığından habersiz olurdum🤦♀️
Xrem Kızlar dediklerinizin resimlerine baktım hiçbirine benzemiyo sorcam doktora yarın bakalım ne dicek teşekkür ederim hepinize 🙏🙏