Hazaledis umutttttt iki oğlumdada kız gördüm ama sonuç erkek 😀ama ruyada kız çocuk gormek bebeğinin sağlıklı olacağına işaretmis
bademsekeri42 umutttttt Ben üç kere kızım oldugunu gördüm isminin ne olduguna kadar gördüm ama oğlum olacağını öğrendim ☺️
aslihanerogl umutttttt walla benimki de Kız cinsiyeti rüyamda hep erkek bebek görüyorum ve doğuruyorum rüyalar tersine çıkar diye boşa demiyorlar galiba😂😂
momsboys umutttttt ilk hamileliğimde erkek gördüm erkek cıktır. 2. de kız gördüm hemde kaç kere ama buda erkek cıktı😀😀
Mucizebebekk umutttttt bana tahmininide söylemedi vala rabbim sağlıklı ve hayırlı bi doğum nasip etsin inş
Burcukra umutttttt ben hep rüyamda kızım olduğunu görüyorum 2 doktor da kıza benzetti ama net demiyorlar bakalım çıkacakmı 😍 İlk gebeliğim de hep erkek görüyordum oğlum oldu
Norabal 3 kez erkek bebek gördüm rüyamda, çok gerçekçi ve net rüyalardı😊 bebeğin yüzü de çok netti 😍 Ama kızım oluyor 😌😅
Meryem_tur__ umutttttt ben de hamileliğimin başından beri hep rüyalarımda kız görüyordum ama ogluşumuz olacak çok şaşırmıştım erkek olduğunu duyunca da 🌺😍😂
Derensmom umutttttt rüyamda kız gördüm doktor 13.haftada erkek gibi değil 17 de kız dedi detaylıda kesinleşti kız 🥰
esinaltintaas umutttttt 25 haftalığım başından bugüne kadar sürekli bir kız bir erkek gördüm rüyamda doktor ilk kız dedi sonra detaylıda erkek dediler son 1 aydırda sürekli rüyama bir teyze giriyor ve kızın olucak doktor yanılıyor kızının adını Eda koy diyip duruyor 🤷