Azadceyda63 Kızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi 27+1 deyiz benimle aynı olan anneler fikir alışverişi yapalım 🤩🤰
Cangulsen Azadceyda63 evet erken aslında ama. Erken hazırlamanin bir zararı olacak değil. Hazırla dursun kenarda😀
Thutik Azadceyda63 28 haftalığız bizde. Çantaya konacak her şeyi ütüleyip dolabın belli bir rafına yerleştirdim. Çantada hem havasız kalır, hem kırışır diye. Bir de sonradan aklıma gelenler oldukça ekleyip çıkarıyorum. Sancı başlayınca eşim valize yerleştirecek sadece 💗
ug_fa-3diplomalianne Azadceyda63 ben 30da hazırladım canım hazırda dursun ne olur ne olmaz, hemde ağırlaşmadan bitirdim tüm işleri
_merveksk Ben 30. Haftamdayım şimdiden hazirliyorum yavaş yavaş ne olucağı belli olmaz bebişin nezaman geleceği belli olmaz bunları göz önünde bulundurmak lazım😃😘
Semrakrbck Bende 35teyim daha dün bitirdim alışveriş yıka ütüle çanta hazırla çok zor iş hala gelmeyen kargolarda var
Beyzan Azadceyda63 Çantayi hazırlamk için erken ama çantaya lazım olacak şeyleri alabilirsin eksiğin kalmasın bir valize koymak kalır geriye ben 27+5 deyim bütün kıyafetler bir yerde yıkanmayı bekliyor. Ben kendime henüz pijama depend gümüş kapak vs almadım daha çok var diye. Ama 30. Haftada bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim
T_M Valizinizi ne kadar erken hazırlarsanız o kadar iyi ütüleyip mini hurçların içine koyup valize koyarsanız koku olmuyor biberon emzik süt pompası pamuk bebek bezi hastane terligi patik yelek kalın çorap bunlar çok önemli
Azadceyda63 Vallahi agirlasmadan hazırlamak lazım diye düşünüyorum zaten hiçbir eksiği kalmadı herşey alındı çok şükür bakalım hayırlısı olsun