efeninannesi_nur Bfduam benimde o şekilde şuanda tamda anlattığın gibi mide bulantısından sahurda hic bisi yiyemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda ya benimde adet tarihim yarın bakalım artık hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻❤
Bfduam efeninannesi_nur hadi bakalım ins güzel haberler verursin, sabah ola hayr ola:) Bulantı senin daha fazla demek ki, ben yiyebiliyorum da, ama hep hafif bulanıyor, midemde hassaslaştı ve diğer yazdığım belirtiler var. Sende de onlar var mı?
Rozmari Bfduam burada birbirimizi destekleyince daha iyi hissediyorum bakalım inş bugün de tuvaletten sonra peçetede bir pembelik sulu oldu gibi ama tam anlaşılmıyordu ışıktan yansıma mı anlayamadım Allah hepimize nasip etsin inş
Bfduam Rozmari öyle tabi, çoğumuz benzervsebeple burda birleştik, bende senin gibi düşünüyorum :) Bakalım yerleşmemi, artmazsa anlarız. Adet olursan da sıkma canını, mayısda ins yeni umutlar.
Rozmari Gizemmm12 sağolun desteğiniz için bakalım inş olur benim de yakında evet düşünmemek lazım yine de olmuyor iş biraz oyalıyor ama yine de düşünüyorsun olacak mı diye
efeninannesi_nur Bfduam ya evet sahurda mahvediyor beni 4 gündür resmen aç tutuyorum orucu desem yeri var baya bulanıyor gün içinde mide yanması cok fazla bende amin inşallah canm ya hepimiz aliriz guzel haberleri insallah 🤲🏻
Bfduam Bulantı benzeriz de benbyiyebiliyorum.hamd olsun, gün icinde de yanma, ekşime gibi benimde oluyor. Karnında şişkinlik, alt kasıklarda dolgunluk ve karnında hissi var mı?
Rozmari Kızlar iyi akşamlar herkese ben az önce adet oldum kanamam başladı olmadı bu maalesef ümitlenmiştim klomen için doktora gitsem diyorum ama vakalar da çok fazla kararsız kaldım bir de benim yumurtlamayla ilgili bir sorunum yok sadece daha hızlı olsun diye düşünüyorum ovülasyon testi belki sipariş veririm aslında düşünmediğin ay kalıyorsun deniyor ama onu da nasıl yapabilirim bilmiyorum inş sizlerden güzel haberler duyarız bu ay 🌸🌸
Happy121 Rozmari canım ben ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım malesef düşükle sonuçlandı. Bi dene derim. İnstagramda Emel K diye biri var testleri çok kaliteli birde danışmanlık yapıyor.