Rozmari Kızlar neler yaptınız inş hayırlı haberler alırsınız benim ovülasyon testlerim bugün geldi adetim iki üç güne biter sonrasında ovülasyonla deneyeceğim inş aramızdan hamile olanlar çıkar bu günlerde benimki umudum Mayıs ayına
Hafsa__ Rozmari MelisDeniz Bfduam Kızlar ben sen bugün test yaptım yarın adet günüm tek çizgi maalesef.. Bir ağladım rahatladım tek çizgi görmek gerçekten çok yıpratıcı umudumuz Mayıs ayında artık
Bfduam Hafsa__ seni anlıyorum, ilk günün şoku öyle hissediliyor. Üzülme diycem ama bu biraz zor gibi ilk öğrenildiğinde. Yarin biraz daha alışacaksın canım, mayısa inş, yıpratma kendini.
Rozmari Hafsa__ üzülme diyeceğim ama kendim de aynı olduğum için ilk gün adet gelince bir üzülüyorsun sonra geçiyor her ay yeni Umutlar sağlıklı olduktan sonra ovülasyon testi deneyeceğim ben bu ay da bir iki güne biter adetim bir de şubatta rahim filmi çektirdim ama olmadı yine de
Srfdmr37 MelisDeniz canım ebru ceylan var youtubedr onun adet söktürücü ve yumurta tetikleyen masajı var herkes memnun pcoslular özellikle yapıyo yorumlar olumlu denesen
Rozmari MelisDeniz siz de pcos var sanırım eğer yaştan dolayı sıkıntınız yoksa bekleyin daha yeni evliymişsiniz pcos bir engel değil sağlıklı beslenme egzersiz yapın deniyor ovülasyon testi olabilir ya da bazen doktorlar sizin durumunuza uygun yumurtlama hapı ve çatlatma iğnesi veriyorlar klomen femara gibi ama bence daha zamanınız var
MelisDeniz Srfdmr37 test negatifti benim de bari adet olsam da hormon testi vericem 😔 napalım beklicez 🌸
Hafsa__ Rozmari gerçekten çok zor bu ay kendimi çok dinledim her şeyden ümit bulmaya çalıştım bir daha yapmayacağım oluruna bırakıcam çünkü çok büyük yıkıntı oluyor gerçekten 😞 inşallah bu ay hayırlısıyla bizim ayımız olsun güzel haberler verelim birbirimize
MelisDeniz Rozmari doktor engel bir şey yok dedi sadece dostinex kullandım o da prolaktin için düşmüştür bu ay olcak dedim. Olmadı :/ regl de olmadım 2. Günüm cumaya kadar olurum insallah da bari hormon testini yenilerim devletten randevu almistim 😔
MelisDeniz Srfdmr37 sanırım bekledikçe olmayacak. Çoğu kişi tamamen aklından çıkardığı ay gebe kalıyor ama işte bende o yok düşünmeden, gün saymadan duramıyorum :)