Umutduru Kizlar ben test yaptim bugun de kan verdim büyük ihtimalle hamileyim.Oruç tutabilir miyim sizce zarari olur mu ?
ecembugra53 Umutduru canım yeni hamilelikte bilmiyorum ben o zaman hiç tutmadım dinen tutulmaması konusunda
SumeyyeBaltaci Umutduru herkesin bünyesi ve kan değerleri vs farklı oluyor canım bence doktoruna sormalısın doktorunla birlikte ilerlemelisin ❤
busraaklnc Doktorum tavsiye etmiyorum ama istersen tutabilirsin bebeğe bir zararı olmaz dedi bana 5+6 yız
Umutduru SumeyyeBaltaci persembe randevum var canım persembeye ladar tutsam mi diye kararsiz kaldim o yuzdem sormak istedim
Mimhb Umutduru hergün onlarca oruç postu açılıyor bari birbirinizin açtıklarını okuyun. Aynı şeyin defalarca sorulmasının sebebi ne anlamıyorum.
Umutduru Mimhb ben daha doktor kontrolune hiç gitmedim.Randevum persembe günü.Size zorla bama cevap yazin da demedim sağolsun yazmak isteyenler yazmiş Allah razı olsun.Sizin de boyle bana durup dururken boyle bir davraniş sergilemeniz hiç hoş değil.
Mimhb Umutduru buradaki insanlar sizin hamile olup olmadığınızı, nasıl bir hamilelik geçireceğinizi, mide bulantısı yaşayıp yaşamayacağınızı veya vücudunuzun vitamin değerlerini nasıl bilebilir?
Mavi87 Umutduru doktorunuzla görüşün. İlk 3 ay sıvı alımı çok çok önemli. Gıdayı sizin depolardan alıyor ama sıvıyı eksik etmemelisiniz..
Umutduru Mimhb sonuçta burada hemen hemdn kimse kimseti tanimiyor fikir paylaşıyoruz.Neyse uzafmaya gerek yok