KbraAkyol Kızlar vallahi bıktım hergün yemek düşünmekten bugün kuru libye yaptım simdiden yarını düsünüyorum hem fikir hem sohbet olsun istedim sizde ne var menüde ?
YamacDemirinAnnesi KbraAkyol bebeğimin kıyafetleriyle uğraştım bugün sabahtan beri belim çıktı yıka, as, ütüle derken yemek yapmadım yapamadım canımda bugün yemek yapmak istemiyor zaten 🤷🏻♀️
KbraAkyol YamacDemirinAnnesi çoğu zaman bende yemek yapmıyorum Allah’tan eşim kahvaltılık hastası😂 ayy ne güzel Rabbim banada tattırsın o duyguyu ben daha 21 haftalığım daha çokk var kıyafet yıkamaya 🙁 doğuma ne kadar süre kala bu işlemi yapıyosunuz?
YamacDemirinAnnesi KbraAkyol bugün tam 33 haftalık olduk Doğuma 49 gün kaldı hayırlısıyla gelir inşallah 😍🙏🏻
Laayla Kevser112 böyle aklına bir sürü yiyecek getir canının çektiği bi şeyler olabilir ben sebze ve meyve istiyorum böyle tereyağ yumurta vb aşırı tiksindirdi sen de biraz düşün bakalım miden neyi kaldırabiliyor o doğrultuda yersin minnoş:)
deletedmom11 Tbberk haha ewet akşama kız görümceme gidicüüük deeee akşama kadar herif beni kemirecek değiL ya yinede yapmadm bişi😂😂😂