Suheyla83 İkili testim riskli çıktığı için devlet hastanesinde fetal dna testi yaptırdım 3 haftaya çıkar dediler 3 hafta oldu bugün aradım test bozuk twkrar kan vereceksiniz dediler ne negatif ne pozitif çıkmış bozukmuş başına böyle gelen varmı çok geç oldu diye söyledim bana bu kadar sürmez hızlandırırız dediker tekrar kan vereceğim yarın
Gkemine Suheyla83 ben şuan 36 haftalık oldum ama 20. Haftamda fetal dna testi yaptırdım 10 gün sonra sonuç geldi ama doktor güvenirliği düşük dedi . Kanımdaki o dnaya ait hücreye ulaşamamışlar testin güvenirliği düşmüş bazı sendromlara bakamamışlar ama yenisini yapmadı firma
Gkemine Suheyla83 sadece 1 sendroma bakamadılar diğerleri yani down falan olanı yüzde 91 düşük riskli geldi diye yenilemedim
damlaaltinay Suheyla83 kuzum fetal DNA testi devlette yapıyorlar mı ? 🤔 testin bozuk olması bence çok düşük ihtimalde, belki kan yetmemiştir, ya da kanınız yolda bozulmuş olabilir, çünkü bildiğim kadarıyla yurtdışına gidiyor fetal DNA testleri. Benimki yurtdışına gitmişti 🤷♀️
Suheyla83 damlaaltinay bencede kanı yetiremediler yada çok beklettiler kandırıyolar evet ben ümraniye eğt arş hastanesinde yaptırdım
Sevinc24 Suheyla83 evet ondandır benim kanımı alan hemşire öyle demişti ben internette okudum sonuç alınamadığı olmuş demiştim sizin haftanız baya ilerde öyle bişey olmaz demişti
damlaaltinay tugba9293 kuzum benim ikili tarama yüksek çıkmıştı çok, 1:149, down sendromu riskiyle 14te yaptırmıştım. Nifty testi değil ama kuzum bildiğimiz gerçek fetal DNA (%99 doğruluk oranı olanı)yaptırmıştım. down sendromu negatif çıktı kuzum elhamdulillah
damlaaltinay Suheyla83 belliki yetmemiş kuzum normal kan tüplerinden 1.5 gibi büyük düşün. 3 tüp almışlardı benden 🤷♀️
zeytinkiz Suheyla83 canım bende oraya randevu aldım perinatolojiye ondan sonraki süreç nasıl işliyor anlatır mısın acaba. 🙏 Özell hastane perinatoloji raporum da var fetal DNA yapılması gerekiyor diye. Bebeğimde ense kalınlıgı cıktı sadece 2li tarama ve diğer testleri yaptırmadım.
BusraBrnYnc Suheyla83 ücretsiz mi yapıyor bunu hastane normalde 3000-4000 tl civarı devlet ücretsiz yapıyor mu? Yoksa kan sevkine mi yardımcı oluyor