Nofa Kızlar göğüs ucu yaramdan bahsetmiştim.resmen göğsümün ucu yarılmış emince açılıyor bırakınca kapanıyor.ve ara sıra kanıyordu.ateşim çıkıyodu terliyodum üşüyodum vs.bugün sağlık ocağına gittim bana aşağı bıraktığım ilaçları yazdı.emzirirken çok acıyor 😭 antibiyotik ve probiyotikte yazdı mecburen kullanıcaksın dedi.dayanılmaz bi acı napıcam bilmiyorum emzirmek nekadar zormuş 😞
Muratnannesi Nofa kaç gün oldu doğum yapalı. Süt sıtması olabilir canım benimde aynısı oldu sürekli sıcak tampon yaptım zeytinyağı kantaron yağı sürdüm geçti
Cicilibicili Nofa kullanman lazım çünkü daha fazla ilerlemesi sıkıntı oluyor. Apseye dönüşmesin canım. Zaten antibiyotikle 3 güne normale döner çok geçmiş olsun
Esinnd Nofa göğüs ucu kapaklar varya gümüş olanları işe yarıyor demişti arkadaşım ama yara olmadan önce düzenli kullanmak gerekiyormuş artık işe yarar mı bilmiyorum hiç yara olmamış onun ki bende doğumdan önce başlıycam kullanmaya
Cevirmenannee Nofa verilen ilaçlar hamilelikte ve emzirme döneminde de kullanılabilen ilaçlar korkma kullan bir şey olmaz allahın izniyle. Orada ki antibiyotiği bende kullandım 6 haftalıkken
Derin2828 Kuzum önceden hazırlık yapmadın mı sen, gümüş kapak krem gibi , çok üzüldüm ağrısını biliyorum çok geçmiş olsun.
Meyracukurmaraz Kanakort var canım krem ondan kullanabilirsin uçuk için olanı değilde diğeri o çok faydalı hemen geçirir
Derin2828 23seymanur43_belin doğuma 3 hafta kala gümüş kapağı takın 2,3 saat gibi sürelerde yumuşatıyor, arada kremleyin silikon koruyucu ile bekletin hazırlık yapın ki gerçekten kızımda bilgisizdim çok çektim. Bunda hazırlıklıydım daha iyi geçti denebilir