Eceatar parasetamoll cinsiyeti belli mi Seninkinin yanlız modellerde iyiymiş ben kararımı verdim de nevresimde buluruz inşallah 😁😁
parasetamoll Eceatar ay ben hep dedim bi kız bebişim olsun onu çingene edeyim 😂 13 de doktor erkek dedi yüksek ihtimalle 😂 Montessoriye mi karar kıldın 😂
SineMirayAksoyeri Eceatar evet gayet memnunum 💕 bebeğim büyüğünce onda ablasıyla uyur 🤣 çift kişilik yatakla eş değer nerdeyse
Eceatar parasetamoll evet ya daha çok hoşuma gitti şuan büyüyen beşiğin büyümüş halinin yatağı hiç hoş değil bunla karşılaştırırsan bu daha güvenli bence allah sağa Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘😘
parasetamoll Eceatar amin gülüm seninde 😍 çevrem de büyüyen beşik kullananlar memnun değildi bende ondan vazgeçtim 60 cm falan oluyormuş kullanışlı değilmiş senin kaç hafta??
Zeykem Xrem Ay oyle cok ıstedımkı burdan almayı ucuz hem dıye ama guvenemedım aldaymısız olcakmısdı benım aldıgım besıklerın aynısı ama kayınvalıdemler gorerek almak ıstedıler 1.200 e aldılar ben teklıf etmısdın yapacak bısey yk😁
Xrem Zeykem haha o daha iyiymiş boşver alsınlarda 😅 bende anneme aldırdım güvencem olsun diye gittigidiyordan sipariş verdim 🤦♀️😂 valla çok iyiymiş ama