Elcnbykckr Kızlar beta değerim 100 adetim 2gün geçti. Doktor alttan ultrasonla baktı keseyi görmedi. Değerin daha cok kücük keseyi zaten göremem dedi. Biraz yükselmesi gerekiyor keseyi görebilmem icin dedi. Ama benim morelim bozuldu açıkcası
Znrr Elcnbykckr canım bozma moralini 5. Haftamda alttan muayene ile görmüştük bizde. Sen çok erken öğrenmişsin maşallah
Sermec27 Elcnbykckr en az 3000 üstü olunca gözüküyor kese bu degerle gözükmez muhtemelen 22 Nisan gibi görürsünüz keseyi 10 gün sonra 🥰
Nry0682 Elcnbykckr moraliniz bozulmasın daha yeni kese olusuyodur 100 deger cok yeni bi deger.1000 in altında zaten görünmesi zor biraz sabır elbet gözükür
Elcnbykckr Dilan2912 hayırlısı canım tabi canım sıkıldı biraz kahverengi leke de geldi doktor progestan verdi
Elcnbykckr Nry0682 evet doktor da 1000olsun gerçekten gözükmez bu değerle dedi. Eşim canımı sıktı ozaman sen hamile değilmisin diyo😕 3yasında oğlum var bide anneme verdim onu bu gün kahverengi lekem var doktor progestan verdi dinlen yat dedi
Elcnbykckr Semy insallah canım kahverengi leke de gelince morelim hepten bozuldu doktor ilac verdi. Doktor da dedi suan gebesin yada değilsin diyemem dedi. Ama test sonuçları gebe gösteriyor sadece dedi
Semy Elcnbykckr allahın izniyle tutunuyordur inşallah bende erken ögrendim gebeliğimi 2. Haftaydı dediğin gibi doktor rahim duvarında kalınlaşma var ama kese görünmüyor dedi betamı hesapladı su gün 1500 olur o gün gel diye gittim görmüştü keseyi 6. Haftamın ilk günü de kalp atışını duydum. 6+5 im şuan hiç sıkma canını
kibosd Benimde adetim 2 gün gecikmişti kan testinde Beta 85 çıkmıştı 18 aralıkta, 7 ocakta kese vardı kalp atışı duyulmadı daha küçük olduğu için 12 ocakta duyduk çok şükür 🙏🏻 Şu an 20 haftalık endişe etme daha çok küçük ❤️
Elcnbykckr kibosd öyle diyorsun dimi canım ay ben cok üzüldüm ya eşimde stres yaptırdı bana sen şimdi hamile değil misin diyor ya hamileyim ama zamanı varmış dedim
Semy Elcnbykckr ben 297 de öğrendim ertesi gün tekrar test yapınca 500 oldu buna göre hesaplayabilirsin cok hızlı yükseliyor. Bence 10 gün sonra net o değere ulasırsın
kibosd Elcnbykckr sadece sabır, eşim kalp atışı duyulmadığında baya üzülmüştü ama dediğim gibi biraz daha bekle şu an tutunmak için çabalıyo annesi 🥰
mucizebebek03 Elcnbykckr 1000 ile 3000 arası olunca kese görünür diye biliyorum sizinki çok erken bekleyin görürsünüz ❤🌹
Elcnbykckr mucizebebek03 ay insallah sağolun valla içime su serptiniz biraz olsun allah sizlerden razı olsun