111 Kızlar acil ALIP VE MEMNUN KALDIĞINIZ park yatak varmı e bebekten joie aldım uygulama üzerinden rengi tamamen farkli ve fermuarlı girişi yoktu suan da Civil den Kraft vegas marka gelmiş bilgisi olan varmı dizinde önerceginiz varsa çok memnun olurum 🥰
Aslihanilhan 111 kraft calipso 2 aldım e bebekte canlı canlı da gittim gördüm ürünü 4 sene kesin götürür ve alt değiştirme yeri falan da var . Müzikli dönen oyuncağı da var. Memnun kalacağımı düşğnüyorum inşallah bebeğim doğunca :)
Oziozi Aslihanilhan bende ondan aldım krem rengini ☺️ Saglıkla kullanmak nasıp olur ınsallah hepımıze
Butterfry Ben yoyko park yatak aldım, hem anne yanı oluyor hem ölçüleri geniş (70*110) bebekler bi süre sonra 360 derece dönerken en kısmında sıkışabiliyormuş 70 cm genişlik çoğunda yoktu. Henüz Kullanmadım ama öneri olarak yazabilirim🤗
cemreninannesi67 111 bende yoyko alıcam nasip olursa bu ay indirime girmesini bekliyorum hepsi buradan ben çok araştırdım en aklıma yayan o oldu
cemreninannesi67 Bebek arabasında ve park beşikte baktığım en önemli özellik taşıma kapasitesi sürekli araba ve yatak değiştiremiyeceğim için en az beni 4 yıl götürmesi lazım alıcağım ürünün diye düşünüyorum ben
Kdrtunl58 111 https://resmim.net/i/elkL6 ben bu markayı tercih ettim gayet güzel kullanışlı anne yani olma özelliğide var isteseniz bu urunede bakabilirsiniz