Deletedmom23234 esras Var gibi de yok gibi de, dediğiniz gibi hayalet çizgi 😊 1 hafta sonra tekrarlayın o zaman doğru sonuç çıkacaktır ❤️
ozlemksu esras sabah ilk idrarınızla yaptığınızda daha sağlıklı sonuç alırsınız. birde esra hanım hu testlerin fiyatı nerdeyse 60 liraydı en son. Kan testi verip aynı fiyata özel hastane yada poliklinikte kesin sonuç alıyosunuz tereddüt etmeden. En mantıklısı o geliyor bana şahsen bu testlere hiç mi hiç güvenim yok
ozlemak42 esras inşallah vardır canım ama ben göremedim ben iki bebegimide hayalet çizgiyle ogrendim ama seninkinde o çizgiyi goremedim cekimden de olabilir tabi
maviscik77 Benim de hayaletti ben bekleyemedim ertesi gün uyanır uyanmaz tekrar yaptım net çıktı, daha öncekini gün ortasında yapmıştım , sabah yapılan daha belli oluyormus
Buketkucuk esras ben çizgi falan göremedim canım yamuk bir çizgi var ama o çizginin düz olması gerekir diye biliyorum. Gecikmeyi bekleyin isterseniz
Doga-Deniz İnşallah çift çizgidir❤️ Fakat bu testlere tam güvenmeyin. Benim ilk yaptığım testte bildiğin iki çizgi vardı. 2 dk içinde belli olmuştu. Kesin hamileyim dedim. Kan verdim ki hamile falan değilmişim. Test bizi yanıltmıştı ilk denediğinizde. Ama sizinki inşallah olur 🙏