Yasinimm Bebeğin pozisyonuna göre 26+6hamileyim şuan bebek sezeryan duruyor dedi acaba gün istesem verir mi doktor siz kaç hafta da öğrendiniz
Hey123 Yasinimm sezeryan duruyor ne demek. Bebeğin bir baş gelişi bir makat gelişi vardır. Sezeryan duruş ne ki. Makat duruyorsa da daha döner o. Çok var doğuma.
Ezg19 Yasinimm daha erken cnm pozisyon degistirir o belki kendi gelmek isticek sezeryan için gün son aylara da veriliyor
Krizantem_ Yasinimm Makat geliş olduğu için öyle dedi herhalde ama daha erken doğum şeklini konuşmak için döner.
fatmacos Yasinimm ohoo bunhaftadan neden böyle bişi dedi ki son hafta bile bebek dönüyo hani çayı muayeneai yapar da normal yapamazsın der anlarım ama daha şimdiden saçma olmuş
Ebrumihrimah Yasinimm her seferinde soruyorum 36 dan sonra belli olur dedi 30 da gitmiştim normal.dogum.seklini almıştı 31 de tekrar gittim dönmüş tü önemli değil son zamanlar bizim için önemli dedi
Buketkucuk Yasinimm makat gelişliyse ya da sezeryan olmanıza neden olacak bir durumunuz varsa 30.haftadan sonra falan belki tarih verebilir doktorunuz ama normal doğum ise tarih verilmiyor pek
KMerveK Yasinimm bebeğin o haftaki pozisyonu doğumu nasıl belirlesin ya daha aylar var doğuma bebek dediğimiz şey her hafta o yana bu yana dönüyor hemen nasi bilmiş sezeryan olacağını vahiy mi gelmiş başka bi doktora daha git canım
Busehnm Yasinimm 32de baş çevresinin iriliginden dolayi dogum önerisini söyledi onceside dogum hakkında hiçbir şey söylemedi.. ama illaki sezeryan istiyorsanız da yine 34 den sonra gün veriyorlar genelde