Donebaris Kizlar merhaba sizde durumlar nasil kac kilo aldiniz ve bebisler kac kilo oldu.Biz 32+5 te 2 kiloyduk😊
Melikesvm Donebaris ben en son 31de tartıldım 16kılo almısım 33haftada bebegım 2800du suan 34e yenı gırdım 🥰
YagmurAnnesi Donebaris 33+5 olduk bizde 31+4 de falandı sanırım gitmiştim 2100 gr civarıydı oğlumuz 🙈 ama gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi.. ben de 10 kilo falan aldım bakalım. 35. Haftada randevumuz var 💕
Zhrblt Donebaris bizde bugün gittik 33+1 iz 😇 1 hafta önden gidiyomuş munuşum 2500 kilo dedi doktorumuz 😇 kasıklarımda adet ağrısı oluyodu ara ara normal dedi haftaya nst lere başlayalım dedi bakalım haftaya tekrar gidicez😇
Melikesvm damlaaltinay aynen valla🤣 dur bakım kac kılo dogacak doktor 4 4bucuk kılo olur dedı bende 5500kılo dogurmusum anasına cekecek galıba🤣
Melikesvm damlaaltinay evet 5500kılo doğmuşum 🤣🙏 benım eşimde cıllız dogmus 2500kılo dıyor aynı babasına cekecek oglum bende dedım sen sus cıllız bırseymısın anasına cekmıs dedım😁
Donebaris Zhrblt ben en son gittigimde nst cekildim. Evet bndede agrilar basladi.Masallah kilosuna bebisin😘🥰🥰
Zhrblt Donebaris nası ağrıların var kuzum tarif edebilir misin ben sancıyı felan merak ediyorum acıkcası acaba ne tepki vericem nası karşılıycam vs diye🤭🙈🙄
Donebaris Zhrblt karnima iki taraftanda bicak giriyo gibi oluyo hareket edemiyorum bazen.nst de agri cikmadi ama normal dedi 33 haftalik yeni oldum bnde canim😀🥰🥰
Zhrblt Donebaris anladım kuzum benim sadece bebeğin hareketinden acılarım oluyo biraz o kadar inşallah güzellikle atlatırız doğumu 😇