Yaz annesi olan tecrübeli arkadaşlarım som trimesterde çok ağırlaştıklarını, canlarının bir şey yapmak istemediğini söylediler. Zaten salgın var gezerek alma ihtimalim yok maalesef, ben de 23. Haftamdan beri netteki bütün indirimleri takip ediyor, netten alışveriş yapıyorum. Alacaklar hiç bitmiyor, uzun uzun araştırma gerektiriyor o sebeple bence bir an önce başlamalısınız. 28 haftalığım, kendimim be bebeğimin her şeyi haZır diyebilirim, ufak tefek ayrıntı işler kaldı tabi ben oda falan yapmadım, makul kullanışlı şeyler almaya özen gösterdim. İnstagramda mühendisoğlu var, ürünlerin içeriklerini inceliyor, ondan destek alın mutlaka.
🧿Pampers püre ve sleepy bionatural bire paket aldım, stok yapmadım
🧿şampuan, losyon, pişik kremi mustela aldım
🧿araba ve ana kucağı joie literax 4 , beşik joker anne yanı park yatak aldım
🧿10-12 takım kıyafet aldım, 12 body zıbın, 7 8çorap, 6 Müslin, 3 penye, 2 tane de hafif kalın yünlü veya elyaflı battaniye aldım , hepsi e bebekten indirimden, %100 pamuk yazmasına dikkat ederek
🧿siveno baby bulaşık deterjanı, unibaby çamaşır deterjanı aldım(uni baby mühendisoğlu listesinde yok, granül sabunlardan alırdım)
🧿lansinoh göğüs kremi, elektrikli pompa, lansinoh süt saklama poşeti, gümüş kapak, lierac Çatlak kremi aldım
🧿küvet, maşrapa, kova, boncuk slikonlu file aldım
🧿temassız ateşölçer, oda ısı nem ölçer aldım
🧿avent biberon , mochi süt toplama kabı aldım
🧿kiraz çekirdekli gaz torbası
🧿bambu emzirme sütyeni
🧿1 gecelik ,2 pijama , terlik
🧿karaca nevresim yorgan yastık
🧿kilitli buzdolabı poşetleri (hastane çantası hazırlığı için)
🧿babymom anne bebek çantası
🧿babyjem bakım seti (tarak, makas vs)
🧿buruno burun aspiratör , sterimar sprey
🧿çamaşır yıkama filesi , ağız mendili
🧿göğüs pedi
🧿ıslak pamuk ve pamuk baby me
🧿bebek için kitaplar
🧿anne bana İçin kitaplar
🧿birkaç parça oyuncak
Epeyce uzun listem oldu, eksiklerimi de yaZayım
🛍emzirme örtüsü, minderi
🛍doğal sünger
🛍katater (beslenme sondası)
🛍alt değişim örtüsü
🛍güneş kremi
🛍reflü yatağı
🛍düz kafa yastığı
🛍sling
🛍korse
🛍leke çıkarıcı
🛍biberon fırçası
🛍alez
Akrabalar epeyce örgü yapıyor, benim ve eşimin bebeklik battaniyeleri var. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, aldıklarımdan unuttuklarım vardır muhakkak çünkü henüz açıp yıkamadım hepsi paketli duruyor, aklıma geldikçe eklerim, alacaklarım listeli olduğu için onları unutmadım.