Anneoluyorum28 Hanımlar menülerde hangi yemekler var birbirimize yardimci olalım fikir sahibi olalım ❣️
GulsahAydin Kızlar nefis yemek tarifleri sayfasında hergüne özel menü paylaşılıyor ve tarifleri çok güzel birebir tutuyor😌 bu arada herkese hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla bayrama kavuştursun hepimizi inşallah🤲🏻🤍
Leylaalin Anneoluyorum28 manavda yeşil fasulye vardı onu yapacağım kuşbasili yeşil fasulye Eşime bulgur pilavı kendime pirinç pilavı yanına ayran
mucizemmmmmmmm Anneoluyorum28 ben ilk gün mantı karışık kızartma mercimek çorbası salata çok güzel gider diye düşünüyorum
EylulHifaa sulu köfte yanına cacık birde çorba mı pilav mı yada ne gider sulu köftenin yanına bilemedim sizce ne gider
Kimkibu Anneoluyorum28 anasına gidecek iftara sahura🙈 ben rahatım valla ben evdeim kendi menüm o gün canım ne isterse onu yicem artık😍😂
bus91 Anneoluyorum28 biz ilk gun kayınvalideme ıkıncı gun anneöe gidecemiz için şimdidlik düşünmedım ben tutmıcam eşim tutacagı ıcın onun sevdiği yemekleri yaparım et et et çorba ve et olsun onun için yeter 🥰 zaten 34+ Olduk muhtemelen çoğunlukla annelerde olucaz
Eeliff_ Anneoluyorum28 fırında ballı tavuk mangal gibi kızarıyor tadı da çok güzel oluyor pilav salata domates çorbası
Asi_0658 Anneoluyorum28 mercimek çorbası karnı yarık pirinç pilavı patates püresi ezme salata tatlı olacak insaallah rabbim şimdiden tutulan oruçları kabul etsin insaallah 🤲