Bbgkdk Tgcsyhn yaklaşık 1 haftadır ara ara oluyor 36+0 bugün. Ama kasılma falan yok 🤷♀️ Bebeğin kafası kanala girmis dedi doktorum ama bu sekilde 4-5 haftada durabilir, erkende gelebilir dedi
Arasannesi_ Valla bende 36 hafta oldum. Böyle alt karın ağrısı belime de bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi kasiklarim da ağrıyor ama işte nişan su falan gelsin diye bekliyorum ama yok gelmiyor 😂
Merve_sk Benim 36+6 çok ağırlaştım ishalde azalma oldu ama bel ağrısı ve alt karın çok ağrıyor 23 nisan da sezeryan için gün aldık inşallah o günü bekler normal doğum yapmayı düşünmüyorum yoksa sizce bekler mi 10 gün daha kızım
MeliSeliMelih Merve_sk bi tık erken değil mi sanki ? Bende 38.haftada aldırmak istedim doktorum izin vermedi. 39.da alıcak som hafta gelişimi çok hızlanıo alamam karnında gelişio ne güzel acele etme dedi sonra ciğerleri gelişmezse küveze girmek zorunda kalır pişman oluruz dedi
Denizzz88 Tgcsyhn 36+4 üm geceleri zor uyuyorum artık sürekli uyanıyorum sağdan sola dönerken zaten uykum kaçıyor 😄 onun dışında bişeyim yok maşallah iyiyim şimdilik
Merve_sk MeliSeliMelih benim yarın 38. Haftam 23 nisan da 39+3 oluyoruz o zamana ayarladık ama işte şimdiden tedirginim erken gelir mi diye
Bbgkdk MeliSeliMelih aynı sekilde benimde doktorum 39 dan önce almam dedi. Ciğerlerdeki suyu atamıyormuş bebekler sezaryanla 39 dan önce