emiras59 F-H ben 15 haftalık oldum hala belirtim yok cinsiyeti de erkek cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum ama bazıları böyle geçiriyor
Didemmmmm F-H aynen canım hanileliğimizi güzel bir şekilde geçirelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah minnoşlarımızı 🙏
[silindi] F-H merhana, yeni doğum yaptım. Tek bir gün midem bulanmadı, böyle tiksinti bile olmadı ve hiç aşermedim. Hamile gibi olmak demek kusmak asermek demek değil rahat olun 😁
Esra_42gunindi F-H mide bulantısından hariç hareketlerini hissetmeye başladığın anda anne olacağını içinde bi mucize olduğunun farkına varacaksın 😊 mide bulantısı kişiden kişiye değişiyor ben fazlasıyla yaşadım bulantısı olmayan kişilere imreniyorım bende 😊
kucuktosbik27 F-H bu tamamen bünyeyle ve hamilelik süreciyle alakalı bir somraki hamileliğin bambaşka olabilir benim mide bulantım 2 . Ayda başladı oda stresten koku duyarlılığım oldu. İlk haftalar sadece göğüslerim sızlıyordu osayede hamile olduğumu anladım zaten adet günümde testim pozitif çıkmıştı. Biraz halsizlik vardı ama hafta ilerledikçe daha çok oluyor 16 ya kadar kasık arğıları oldu gitti geldi falan. Taş çatlasa 10 kere kusmamışımdır kokudan öğürüyodum sadece seninde 2 haftaya az çok belirtilerin olur ama hepsi olacak diye yada aynı şekilde olacak diye bişey yok canım. Benim göğüs ucu rengimde kahveye dönmeye başlamıştı ama tam nezaman hatırlamıyorum
Hsakarya F-H canım biz 8 haftalığız 6 haftalığa kadar sadece sabahları uyandığım da hafif bir bulantı vardı yok gibiydi ama şu son iki haftadır sabah kahvaltım diye bir şey kalmadı inanılmaz bulanıyor ve bulanmakla kalmıyorum kusuyorum. Maşallah sana inşallah hep öyle gidersin çünkü bulantı kötü oluyor zorluyor seni halsiz kalıyorsun
es_aybala F-H 20+5 olduk bizde bugüne kadar kusmam bulantım olmadı şükür ama son günlerde başlayan ağrılarım var 1 saat ayakta kalsam bebek sanki kasılıyo çok canımı yakıyo yatıp dinlendim mi geçiyo. Evi temizleyemez oldum bi gün bulaşıkları halledersem bi gün çamaşır işini yapabiliyorum. Allah hepimize kolaylık versin
Duygucnr F-H cinsiyetle alakasi yok benim de kizdi ama ben de hic sorun yasamadim . Bu uzulecek bisey degil midesi bulanan da onun cozumunu ariyor.ne guzel iste rahat bir hamilelik baslangici yasiyorsunuz
Tugba6336 F-H vallahi bu ben. Oğlumda ölüyordum kusmaktan. Başım dönüyordu kalktığımda. Boş gebelik geçirdim oda oyleydı ama sürekli kanamam oldu. Bu ikisine de benzemiyor.
Lilayla Kzlar bende de belirti yok gerçi çok yeni ama 5+3 doktor haftasonu cağırdı sizce kalp atışı duyar mıyım sadece kese gördüm bebiş görecek miyim 6. Da 🥺