amazonkizi Kızlar bi sorum olucak tüp bebek yaptıranlara. Estrofem vermişti doktorum transfer sonrası günde 3 kullanım olucakmış ama ben 1 kullandim bugüne kadar. Hamileyim ama düşüğe sebep olur mu aklım takıldı. Ultrason ile görmedim daha keseyi
Kbryagci38 amazonkizi hayır tabikide doktorun kaç tane dediyse o kadar kullan. Estrofem düşük yapmaz aksine östrojen hormonunu artırır . Ben 8. Haftaya kadar kullanmıştım sabah akşam iki tane
minnakmucizem591 amazonkizi hemen doktoruna bu konuyla ilgili bilgi vermelisin canım ilac kullanımı cok onemli ben 4. Ayıma kadar günde 3 kullandım hatalı kullanım olursa bilgi verin bize demişlerdi düşüge sebep olcagını düşünmüyorum ama doktorun seni dogru yönlendirir
hilal8689 amazonkizi tüp bebekte ilaç kullanım zamanları ve dozajı çok önemli. Transferden 2-3 gün önce saat söylemişlerdi hepsini o zamanda yapmaya dikkat etmiştim.
Tugcekkkkk amazonkizi tam tersi estrofem rahmi kalınlaştırıp güçlendirmek için kullanılıyor. Ben de 12 haftaya kadar günde 5 adet içmiştim. Doktorum özellikle vaktinde aksatmadan almamı söylemişti
amazonkizi minnakmucizem591 sizce ne yapayım doktoruma ulaşamadım. 1 kullanmaya devam mi edeyim 3 e çıkarayım mi dozu
amazonkizi 1 kullanırken 3 e çıkartmalı mıyım onu bilemedim. Doktoruma ulaşamadım kızlar. Inşallah bisey olmaz
Naz_01 amazonkizi biranda çıkarma önce ikiye çıkar sonra 3e çıkar.bırakırken bile yavaş yavaş yapılıyor
amazonkizi Tugcekkkkk biliyorum kalınlaştırır ama şimdiye kadar gunde 1 tane kullandim ya bebegimde sorun olur mu ondan korktum
amazonkizi Beliss0 Hayırlı olsun :) bende hamileyim şimdiye kadar 1 tane kullanmamin zarari olur mu onu sordum aslında herkes yanlış anlamış
amazonkizi Elbet-birgun-kavusacagiz bugün farkettim günde 3 tane olmasi gerektiğini. Eczaci uzerine gunde 1 yazmış bende ona gore kullanmistim
KdryFth amazonkizi sigorta 1×1 ödüyor muhtemelen Dr o şekilde yazmış sizi de fazla kullanmanız gerektiğini söylememiş.Bende günde 4 tane alıyorum.Yaklaşık 2.5 aydır
Naz_01 amazonkizi kullandım ben canım 12.haftaya kadar günde 3tane çok şükür hiçbirşey olmadı.12.haftadan sonra da bıraktım