ALZEHi Arkadaslar detayli ultrasonda bebeyimin kalbinde biraz parlaklik cikti doktor genetik rahatsizliginiz yoksa kendiliginden gecer dedi basina gelen varmi acaba
Beyzan ALZEHi kalpte parlaklık çok yaygın bir durum doğuma kadar kendiliğinden geçiyor genelde ama doğuma yakın tekrar bir detaylı ultrasona gidersiniz durumu görmek için içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle geçici bir durum 🌸
Ebru1208ahmet ALZEHi bende cnm 20 haftada detaylı ultrasonda kalpte parlaklık görüldü doktor tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi ilerki zamanlarda geçer dedi 22 de fetal ekoya gitim geçmişti çok şükür
Mlkrfk Ebru1208ahmet normal ultrason sa kendi doktorum gördü sonda detaylı ya gittim Prada da görüldü. 29 da doktorum tekrar baktı kaybolmuş görünmüyor dedi
Mlkrfk Ebru1208ahmet sonradan kayboluyor kendi başına bir anlam ifade etmiyor stres yapmayın kaybolacak inşallah 😇
Ebru1208ahmet Mlkrfk bende vardı canım 20 haftada detaylıda görüldü 22 fetal ekoya gitim görülmedi çok şükür 27 haftamda kontrolüm vardı bitim her şey çok güzel di gelişimi parlaklıkta görülmedi