Htcozkn Cinsiyet yüzde 90 erkek dendi Şuanda beş buçuk aylık oldu bebeğim yüzde 50/50 erkek veya kız diyor doktor bebeğimin kıyafetlerine kadar almıştım napmaliyim 😱
Dilekcnkn Htcozkn bazen tahminlerde can sıkıcı oluyor %50 erkek ne yani saçma gerisi kızmı valla anlamıyorum bu işleri rabbim gönlüne göre versin canım biraz daha bekle istersen eşya da almışsın ama 🤷♀️
Nassss Htcozkn ayrıntılı ultrasonu bekleseydiniz bizim netleşmesine rağmen ayrıntılıdan sonra alışveriş yapacak
Htcozkn Nassss başka bir doktora gidip durumu izah edicem küçükte değil 6 aylık olcak neredeyse ozaman ayrıntılı kontrole göndere bilir galiba
5432 Nassss bende aynı kıza benziyor dedi sadece başkada yorum yapmadı Dr ayrıntılı ultrasonada 5 mayısa gün verdiler.
Htcozkn gulin-35 Aynen öyle kendi yanlışına bakmayıp benim nezaman alışveriş yapacağıma karışıyor şaka gibi inşallah yarın başka bir doktora gideceğim
5432 Htcozkn bu kararsızlıklar beni bitiriyor. Belli değilse hiç söylemesin Dr bence bizde ikilemde bırakıyorlar
Htcozkn Bebis1 ben 16 haftalikti gittim genelde bilinir yani Allah’ın izni ile yanılma payları pek olmaz diye biliyorum neden böyle dedi anlamadım