aybarsdefne Benim gibi olan arkadaşlar varmı ? Benim hesapladığım kadarıyla da 34 haftalık doktorum da ikili detaylı normal ama birde perinatoloji bölümünden randevu Al dedi doktorlarda bu ay hep doluymuş ne yopsam bilemedim 😟
Cevirmenannee aybarsdefne bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesini ara oradan randevu bulabilirsin
Dilekcnkn aybarsdefne benim ikinci oğlumda hemen hemen 4 doktora gittim detaylıyı kaçırmıştım ama herkes dedi kafası 3 hafta önce doktorum dedi yoğun bakıma gircek falan ama çok şükür hiç öyle nir sorun olmadı başka doktorlar da dedi sorun olmaz diye kendi doktorum sadece yoğun bakıma girmesi lazım dedi başka doktordan da görüş alın isterseniz inşallah birşey olmaz
aybarsdefne Deniz95 kızımdada vardı şimdi iki yaşında Allah’a şükür bi sıkıntı olmadı ama değerlerine baktım bugün karşılaştırdım hemen hemen aynı acaba ırsi mi ? Tek korkum kızımın plezentası yetmemişti paramparçaydı
aybarsdefne Dilekcnkn benim ilk kızımdada karın çevresinde var demişlerdi ama bunda kafasında olunca tedirgin oldum bi sıkıntı yaratırmı diye 😕
Lavi85 aybarsdefne canım Konya da medicanada Sibel hanım var doçent ben gitmedim ama perinatolog .medicana daha müsait olabiliyor en azından şimdilik yer varsa oraya bir git istersen gerçi dr nasıl tam olarak bilmiyorum benim aklımda olan biri o yüzden söyleyeyim dedim
aybarsdefne Lavi85 doktor önemli kuzum ya kızımdada gittigimde kötü bi doktora denk geldim 2 hafta kendimi toparlayamadım 28 haftalıkken almak istedi yavrumu ve 40 haftalık doğum yaptım 😖
Lavi85 aybarsdefne işte ben iyi bir dr bulamadım Konya da aklımda o kadın var bi deneyeceğim . Bide Ali Acar diyorlar ama memnun olmayanda çok benimde içim ısınmadı zaten
aybarsdefne Lavi85 çok istiyor birde Ali Acar şehir hastanesinde hangi doktorlar var acaba peri olarak
Lavi85 aybarsdefne hiç oraya bakmadım canım ama araştıracağım eğer iyi birini bulursak birbirimizi haberdar edelim olur mu 🙂
aybarsdefne Lavi85 durumun müsaitse başkent hastanesinde Emel Ebru Özçimen var 400 lira muayene ücreti ben en son çare oradan alıcam randevu kızımdayken ona gidiyordum hep şimdi iyice arttı ücreti diye gidemedim canım
gulin-35 aybarsdefne benımkınınde kafa capı buyuk haftasına gıre ama endıse etme genetık olabılır yapısal olabılır dedı takıbe aldı bakalım
aybarsdefne gulin-35 yapısal oluyor canım aynen kızımdada aynı bulgular vardı 2 yaşında şuan hiçbir sıkıntımız yok çok şükür 😟benim tedirginliğim eşi sıkıntı yaratır mı ? Çünkü kızımda doğum anında öğrendik eşinin ayrılıp paramparça olduğunu ultrason yanılttı
aybarsdefne Lavi85 napacaz bilemedim doktorlar işi hep paraya dökmüş devletten randevu aşmak imkansız 😟
Lavi85 aybarsdefne evet Emel hanım içim randevu sordum az önce bu hafta boşlukları var ve SSK emekli sandığı varsa 300 TL imiş