Sedadfne Gulsen4224 sarımsı akıntı kaç gün geldi benim de 3 gündür var sarı bayağı rengi doğumla ilgisi var mı acaba
Burcukra Gulsen4224 ya ben ni türlü atamıyorum ultrason resmi rica etsem instagram hesabınız varsa oraya atsam lütfen çok merak ediyorum
Bademmmm melo21__ yok bende kist var baya büyük o yüzden sezeryen olacak 39. Haftalar geç değil demi bebek icin
SeymaK Bademmmm neden geç olsun canım değildir mesela 40. Haftada falan normalle gelmeyince bebek e suni de işe yaramayınca sezaryene alıyolar mecburen sorun olmaz korkma
SeymaK Nisanurunannesi3850 biz doğuramayanlardanız 😂 40+1 olduk perşembeye yatış dedi doktorum o zamana kadar gelmezse suni verilcek 🤷🏻♀️
Nisanurunannesi3850 SeymaK bilmiyorum baya nazli ciktilar😁 son 4 gun kalmistiki nişanim geldi ve 1.5 santm acilmam varms suan sanci cekmek icin eve geldm bakalm ne zaman gelirse
42_Saripapatya_42 42_Saripapatya_42 aynen sadece bel ağrısı bazende bacağıma vuruyor.dunden beride bi sari renk gibi akıntı oluyor arda
denizanasi1 Bademmmm şu an 38+6 yım canım Perşembe günü sezaryen olucam. Bebeğim çok yukarıda zor ve yırtıklı doğum olacağını söyledi doktorum, sezaryen e karar verdik
Nurcihn Nisanurunannesi3850 son 3 ama gelen giden yok kaşık bel ağrısı var karın ağrısı vs ama gelmiyor 39+4 olduk cuma günü son 40 hafta açıklık yok çatı muayenesi sonrası kanama oldu bikacgun başka bı belirti yok
SeymaK Nisanurunannesi3850 benim perşembe yatış günü verdi doktorum 40+3 olcam işte o zamana yarın da gelmezse perşembe yatış 🥴