oznrgkdnz_ Merhaba adetime 5 gün var erken yapılan testlerden yaptım ikinci çizgim silik çıktı aynı gün kan verdim 15,34 çıktı adetime 5 gün var daha sizce hamilemiyim
Bebegim4 oznrgkdnz_ hayırlı olsun ❤️ Benim kızımı adete bu kadar günler kala 14 ile öğrenmiştim bu bebeğimi de adete 3 gün kala beta 10 işe öğrendim hiç sıkıntı etme artışına bak oda güzelse Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı yoktur 💕
oznrgkdnz_ Bebegim4 çok teşekkür ederim bazı yerlerde okudum boş gebelik falan yazıyordu çok korktum içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun 💓
G_M_Z @oznrgkdnz_ hayırlı olsun canım😍🥰 5 üzeri pozitiftir yani bebiş var evet🥰 2 günde bir mutlaka kan ver hcg nin 2 katı artması sağlıklı ilerlediğine işarettir çünkü🥰
oznrgkdnz_ G_M_Z gebelik var demek için düşük bi değer dedi acildeki hemşire ama çok ümitliyim boş gebelik olabilir falan yazılmış internette çok korkmuştum Allah razı olsun
Bebegim4 oznrgkdnz_ hiç korkma bana hamilesin diyemem ümitlenme bile dedi doktorlar kese kalp atışını görene kadar hep şüpheyseler keyfini çıkar annesi sen hiç canını sıkma rabbim sana bağışlasın inşallah 🙏🏻 💕