Oms Buketttttt inanirmisin hira haric digerlerini de düsündük, azra cok hosuma gidiyo mesela ama ya esimle anlasamadik ya görümcemler aklima biseyler soktu öyle kaldi 😒
Buketttttt Oms Bence kimseye hak verme bu konuda ne istersen o ismi koy 🤗 benim eşim kimseyi dinlemiyor ben ne dersem o oluyo
Oms Buketttttt ne güzel biz esimle de hemfikir olamiyoduk, ama simdi ela su da karar kildik insallah bunkalir artik 😅 37+5 olduk cünkü ben isimlerimizin özelliklerini tasidigimiza inandigim icin de biraz böyle zor oldu
Annecik_ Oms amannn takılma ya sevdiysen benim oğlumun adı Ateş bana neler dediler yok yaramaz olur yok hareketli olur hiç biri olmadı poposunu kaldırmadan iş yapar üşengecim işte 😂ama öğretmenim Ela isimli kızlarım hep çok güzeldi hem de çok sakin hareketli elaya rastlamadım henüz 😂
Oms Annecik_ bi yandan sevindim elalarin hareketsiz olduklarina 😂 genetik faktörüyla cünkü yaramaz olacagi acik kapi 😂 adiyla yasasin insallah erkek olsaydi benim icin kolay olurdu Ensar istiyorum kesinlikle ☺️
Annecik_ Oms genetik ve mizaçta varsa hareketlilik isterseniz mülayim koyun adını 😂😂 fark etmiyor genetik ağır basar
Oms Annecik_ tabi Genetik daha önemli, isim boncukta yinede arada bakiniyom öyle ☺️ ensari o kadar begeniyorum ki kim ne derse desin umrumda olmuyo 😂 dedigim gibi genetikte zaten var 😃