Elcnbykckr Ophelia ya kusura bakmayın sert çıktım size ama morelim cok bozuktu o esnada suan doktorun odasının önündeyim bekliyorum
Nur12- Elcnbykckr bende 8 haftalık hamileyim bendede nokta kadar lekelenme oldu doktorum sancın yoksa problem yok dedi ama yinede birazdan bi acile gözükeceğim
Elcnbykckr Petyynut doktora gittim alttan bi aletten lekelenmeye baktı. Kahverengi leke kan değil dedi. Ultrasonla baktı sonra kese görmedi daha cok erken gözüküyor dedi beta 100bu arada progestan verdi
Petyynut Elcnbykckr evet betanız daha kese görmek için erkenmiş hiç endişelenmeyin 4 binin üzerine çıkınca görürsünüz sağlıkla☺️
Elcnbykckr Nurunannesiii12 gittim tabiki düzenli birsekilde ama ilkle bu cok farklı. Doktora gittim bu arada progestan verdi alttan lekeye baktı kahverengi leke kan değil dedi. Ultrasonla baktı sonra keseyi görmedi beta 100daha cok erken göremem zaten dedi
Elcnbykckr Ophelia doktor beta değerin düşük suan göremem dedi. Kahverengi leke icin progestan verdi hemen aldım içtim. Folik asit te yazdı onu da artık yarın alıcam
Ophelia Elcnbykckr hadi geçmiş olsun 🙏👍 yolun başındasın dilerim sorunsuz süper bi 9 ay geçirirsin 🙏 hayırlı olsun 👏