Damlladamlla ellff hamilelikte hızlı kilo alımı çok fazla yemek yeme çikolata şeker vs yerseniz gebelik şekeriniz çıkabilir ama tabi başka şekillerde de çıkıyor
Bsmlh ellff ben ne pilav yerım ne aşırı tatlı ucundan catalla belkı yerdım dr giderken yarım çikolata yerdım tek beyaz ekmek yerdım ama hop şeker cıktı ailemde de ypk
MucizeAnnesii ellff birşeye bağlı çıkmıyor canım . Ben ne kilo aldım ne tatlı yedim ne Abur cubur yedim . Hamileyim diye dikkat ediyordum zaten . Vücut yapıyor işte
NAZ2333 ellff seker demeyin banaaaa 1 aydir diyet yapiyorm yeri geliyo hasret kaliyorm cok seye ben baslarda cok tatli yedim canim istiyodu. az kaldi allahin izniyle şafak 48
ellff Damlladamlla tatlı meyve çikolata yeme alışkanlığım çok fazla arttı ama çok kilo artışım yok korkuyorum çıkar diye
Damlladamlla ellff bende aşırı derece de çikolata yiyodum çok fazla kilo almadım ama gebelik şekerim az çıktı doktor da diyet vermedi ama dikkat et dedi sizde dikkat edin gebelik şekeri olunca kötü oluyor
Bsmlh ellff yok olmuyor ilkte cıkmadı 2 bebek çıktı ama korkulacak bişi degıl inanın diyet güzel herhafta liste degısıyor ben almıyorum bebek alıyor tatlı krızı desen onun bile yolu var