Cgldy Minikmucize9191 öncelikle bölgede bir kadın doğumcuya muayene olmak gerekiyor onun perinatoloji alt birimine kontrol oluşturması gerekiyor. O kontrolu açtıktan sonra sürekli 182yi aradım çok zor bulabildim
Susam1 Minikmucize9191 doktor yönlendiriyor sanırım ona ya ben gittiğimde bölgede bir doktora detaylı için o beni yönlendirdi perinatolojiye ilk baş o iyi olmayana denk geldim sonra Gürcan beye gittim.. Bölgede sabahleyin erken saatte kadın doğumdan randevu alabilirsin ama 7 7 bucukta falan ancak sıra bulursun
Minik_fasulye Susam1 sağlık ocağındaki doktor bana çıktı olarak vermedi tüm doktorların sisteminde görünür dedi Mehmet kocaya söyledim bakmadı e-nabızdan açtım ona da bakmadı 🤷🏻♀️
Susam1 Minik_fasulye veriyorlar aslında yani mecbur sana bir belge vermek zorunda ya çok ilginç mesela ben bugün son izlem için gittim pts sonuçları alabilirsiniz dedi onuda alıp Mehmet hocaya göstercem o haftaya kontrolüm var 37.haftaya giriyorum
Ozgu_momy Minik_fasulyeLokman hekim hastenesinde Ahmet Melih Akyol’un takipli gebesiyim kendisi gayet ilgili ve bilgili bir doktor tavsiyemdir
IzmirliBurcu Minik_fasulye ben Lokman Hekim’de Emine Hanıma gittim 2 kez, ikisinde de çok ilgiliydi ben memnun kalmıştım
Minik_fasulye Susam1 bana böylesi denk geldi demek 🤷🏻♀️ Kağıt israfı olmasın diye böyle sistemler kuruldu zaten dedi ☹️Edremit yeni Toki deki sağlık ocağı
Susam1 Minik_fasulye sen doktordan rica et hastaneye götürmem gerek doktor istedi falan de versinler…
Mimii Esrabrn3 ne yazık ki Van da hiçbir özel hastane detaylı ultrason yapmıyor Gürcan beye gittim ben de gayet memnun kaldım çok ilgilendi, doktor yönlendirmesiyle muayene olamıyorsunuz devlet hastanesinde, e nabızdan veya 182 den randevu almanız gerekiyor.
IzmirliBurcu Mimii bölge hastanesinde detaylı ultrason yaptırdım ben, önce kadın doğumdan randevu aldım o da beni detaylı ultrason için yönlendirdi, Perinatoloji doktoruna gidip sekreterinden randevu aldım, ajandaya yazdılar ertesi gün yaptırdım hemen