Adelimm Ya sizin bebişleriniz sürekli hareket edıyor mu ztn yeni hissetmeye başlamıştım şimdi 2 3 gündür hiç tepki yok yeni yeni korkmaya başladım sürekli hastaneye de gıtmek ıstemıyorum bi yandan da korkuyorum
EsraAykzdemir Adelimm canım sürekli hareket etmiyolar. Etse bile sen hepsini hissetmiyosundur. Bende korkuyodum ama kontrollerde çok şükür bişeyi yok bebeğin panik yapma
Burcuk Adelimm o haftalarda baze hiç durmuyordu ... bazen öyle bi duruyordu ki.... normal bence durumun
Tbberk Adelimm korkma cnm bnmkide 21. Haftada aniden sakinlesmisti. Acile gttim hic bi sknti yok. Keyfi geldi 2,3 gun sonra basladi. Birazda kafayi takip aklimizi oraya vermemk gerek. Hic kipirdamadi mi
Aysegull Bende 20+3 hamileyim canım hergün bir olmuyor ki zaten basen çok hareket ediyor basen etmiyor.mesela bugün benimki aşırı hareket ediyor sabahtan beri hiç durmadı sanırım.bence telaslanma anormal bi durum olsa kanama tarzı şeyler olurdu
Adelimm Çok sağolun içimi ferahlattınız Allah razı olsun. Salı günü kontrolüm bide kiloluyum belkı ondandır dıyede düşünüyrm.
Burcuk Adelimm bunlar tatlı telaşlar.. 23 haftadan sonra belli zamanlarda hareket ettiğini-etmediğini öğreneceksin
Gulsen55 Canim sakin oturup yattiginda hissedersin muhtemelen. Takma kafana dusunme. Rabbim korusun bebisini