UralAybars0921 Kızlarrr bol su içtiğim için 16 haftadır kabız olmamıştım ama Demir ilacına başladığımdan beri kabızlıkla uğraşıyorum. 2,5-3 lt su içiyorum ama hala düzelmiyor. Sizce ne yapmalıyım 😌
Meless UralAybars0921 activianın probiyotik shotları var canım markette küçük bir şey yoğurt gibi. Ben akşam içiyorum sabah tuvaletteyim
midekoruyucu UralAybars0921 canım bende de aynı sorun vardı, demir ilacını sabah kalkınca içiyordum 1 saat sonra kahvaltı ediyordum. Burda okudum o şekilde içenlerde kabızlık yapıyormuş. Saatleri değiştirdim. Kahvaltımı ediyorum 1 saat sonra demir ilacını içiyorum inanır mısın kabızlık hemen gitti 🙈 rahatladım
minikprensimmm123 UralAybars0921 Kuru kayısıyı biraz suda beklet hem suyunu iç hem kendisini ye canım bana Bi o fayda ediyor
Srgzl midekoruyucu Canım demir ilacı sende afedersin incecik dışkı yapiyomu böyle kalem gibi ince ince
SimliKelebek midekoruyucu bunu öğrendiğim çok iyi oldu, bende öyle deneyeyim. Aylardır rahatsızım bu konuda 😔
UralAybars0921 midekoruyucu ben de tok karnına içiyorum ama yine kabızım. Ben iki saat sonra içiyordum bir saate düşüreyim bir de ☺️
iamnil123 Demir ilacı kadar iğrenc bişe gormedım ömrümde 🤮 kabızlıgı da cabası🤦🏼♀️ İstersen tankerle su iç fayda etmıyor.
UralAybars0921 minikprensimmm123 bunu da deneyeceğim, evde bir sürü kayısı var 😃 teşekkür ederim bu arada
Srgzl midekoruyucu Kız internete bı bakiyim dedim Allah korusun bir sürü hastalık saydı bana korktum bende😁🙄
midekoruyucu Srgzl yok kız şu ilaçlar bünyemizi altüst ediyor 🙈 ilk içtiğimde simsiyahtı afedersin 😂 dedim mide kanaması mı geçirdim acaba 🤣
midekoruyucu SimliKelebek hiç sorma ben de aylardır öyle içiyordum çok rahatsızdım bi kaç gündür böyle içiyorum da rahatladım 🤲🏼 Yorumları yapanlardan Allah razı olsun
pia34 UralAybars0921 Magnezyum tozları birebir. Ben magvital kullanıyordum çok iyi geliyordu. Gebelikte zaten magnezyum da iyi gelir kramplara vs. Tuvalete çıkmaya da yarıyor. Sabah akşam için mis.
UralAybars0921 pia34 daha geçen hafta kan tahlili verdim. Magnezyum fazla çıktığı için kullandırmıyor 😌
midekoruyucu UralAybars0921 saatle etkisi olacağını sanmıyorum 😅 ama deneyin bakalım. Olmadı kuru kayısı üzerine bi bardak su oh mis bağırsaklar boşalıyor 🙈