huma2018 saadet_0441 kaç haftalık sin cnm inşallah bişey olmaz ağrın varmı nasıl hissediyorsun vücudunnu
Sogancik saadet_0441 saadet_0441 çok mu sert vurdun canım korkma. Burda düşüp doktora gidenlerin yorumlarını okudum. Doktor karnına darbe almadığın sürece sıkıntı yok demiş
Cevirmenannee saadet_0441 korkmaaaa bebeğini içinde bulunduğu kesesi olası darbelere karşı koruyor ben açık cama çarptım ve bildiğin pvc den kırıldı cam o kadar ciddi çarptım ama Allah’a şükür bir şey olmadı. Sende kedini strese sokmaa
YazeeL Cevirmenannee bende 2 gün önce vurdum karnımı mutfak dolabına tan sezeryan dikişimin üst kısmına bebeğin kafası da orda inşşş biley olmamıştır 38. Haftadayım birde hareketlerde bi sıkıntı yok inşşş biley olmamıştır
huma2018 saadet_0441 iyi çok şükür cnm bebiste iyide sıkma canını ama daha dikkatli ol kuzum alahin izniyle bişey olmaz🤲🤲
huma2018 saadet_0441 Amin cnm rabim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
1incir Korkma içini ferah tut bende kocaman karnımı beşiğin sivri ucuza çarptım bugün Allah korusun bi şey olmaz inşallah