Gigy Betulnuri ooh süper ,biz de köpek var bir de 🤭tam tüy dökme zamanı🙈🙈🙈 tüm işleri eşim yaptı bunca zaman ,cadde üstü bir de camlar valla çamur yağmış gibi oluyor o yüzden bizim sürdü baya ,sen şanslısın o vakit şimdiden kolaylıklar diliyorum 😊😊
Bsmlh SutlacimiYedimmiBen sorma allahım eksıklıgını gostermesın ınan evlat ya allahım kımseyı evladıyla sınamasın kımseye acı yaşatmasın herkes zamanında saglıkla doğum yapsın hep dua ediyorum Burda konustuklarımla arkadaş gibi olduk cok farklı🥰
EceveDenizinAnnesi SutlacimiYedimmiBen SutlacimiYedimmiBen 36+2 olduk. 14 gün sonra doğumum olacak inşallah. 2.bebeğim. 3 bucuk yaşında bi oğlum var. Şimdi de kız bekliyoruz inşallah 🌸 son günler çok zor geçiyor. İlk hamileliğimde çok rahattım ama bu kez zor.
SutlacimiYedimmiBen EceveDenizinAnnesi allh iki meyveyide tattiriyor ne guzel😊 planli sezeryan mi ? Zorlandığın durum nedir?
Nisanurunannesi3850 SutlacimiYedimmiBen ilk gebeliğim 39+1 deyiz son 6 gün bakalm ne zaman gelmek isterse meleğim🤗🌸
EceveDenizinAnnesi SutlacimiYedimmiBen planlı sezeryan. İlk doğumum da sezeryandı. 2. Hamileliğim 28.haftadan beri erken doğum riski ile ilerliyor ve yaklaşık 2 aydır kalkmadan yatıyorum. Kafası uzun zamandır doğum kanalında çünkü. Hareket edememek, sürekli çişe gitme hali ve baskı yapması çok zor maalesef ☹️
Omerrrkubrra SutlacimiYedimmiBen ay keşke canım ya ne sancı var ne ağrı az bieiy sırtım ağrıyo çok istiyorum Bi an önce gelsin annemde memleketten geldi bekliyoruz niyeti yok sanki
Gokceeeee-_ SutlacimiYedimmiBen Kaldı 34 gün Allah’ın izniyle tabi normal olursa sezaryen olursa çok birşey kalmadı 😊