Gigy SutlacimiYedimmiBen ilk gebelik bizim de ,35.haftaya girdik ,son 35 gün ama ,daha erken olacak ,Mayıs başı gibi 😍sağlıcakla gelsin minişler ❤️
Betulnuri Gigy aşko temizliğini kaçıncı haftada yaptın ben 33 e girdim bugün ne zaman detaylı temizlik yapsam bilmiyorum
Esosun SutlacimiYedimmiBen amin inşallah 🌸oğlum olcak canım 😍 doğum şekli tansiyon şeker var o yüzden sezaryen olcak 😊 senin belli mi?
Arifcaninannesi Bsmlh Cnm neden 37+2 doktorunuzmu oyle istedi bende 37 de alinmasini istedim 38 bekleyelim dedi
Baobap SutlacimiYedimmiBen valla ben bıktım hamilelikten. 36 haftanın sadece 1 ayı iyi geçti. Yaşlı kadınlar gibiyim. Ağrılar sızılar🤦♀️ Haftaya ciğer gelişimide tamamlanmış oluyor zaten. Boyu kilosuda iyi. Beklemesin gelsin😄 ben ona dışarda daha iyi bakarım😄
SutlacimiYedimmiBen Bsmlh seninde erken dogma gibi bi ihtimal vardi dimi canim allh yardimcin olsun sagsalim al kucagina ilki kac yasinda abi mi oluyor abla mi?🤗
Bsmlh SutlacimiYedimmiBen evet cnm 23 şeker 26 su azlığı 27 direnç 32 sancı ciger iğneleri derken hamdolsun bu güne 37+2 alalaım dedi dr benım ılkım cok büyük 13 yaşında abla olacak 🥰 canım
Gigy Betulnuri ay valla abla çağırdım vakalardan korktum iptal ettik ,annemle görümcem girişti sağ olsun dip köşe her yerine ,dün bitti işte bence zamanı canım ,azar azar anca bitiyor ,haftalık zaten yapıyoruz kirlenmez hemen 🤭
Arifcaninannesi SutlacimiYedimmiBen Aynen cnm ya bakalim oglum cocukalri fazla sevmez kendi halindedi ama zararda vermez bakalim gidisat nsl olacak
Betulnuri SutlacimiYedimmiBen evet zaman daha geç ilerlemeye başladı sanki 😂 canım konuyla alakasız ama detaylı temizliğini ne zaman yapmak gerek
Neserr Bizde yarın 35 olacağız bebeğimin hareketleri eskisi gibi değil arada endişeleniyorum cok yavas hareket ediyor ara sıra toplanıyor sizlerde nasıl bu haftalar
SutlacimiYedimmiBen Neserr bndede oyle yaavs hareket ediyor ama bazende sert hareketleri oluyor arda sertlesiyor karnimda ozellikle cok oturduysam kalktigimda vede idrara sıkıştığımda egilip kalktigimda
SutlacimiYedimmiBen Betulnuri bnce tedayli temizlik kisiye bagli kim nasil isterse mesela ben 28.haftamda ev tasidim temizlik yapmistim surekli temiz tutmaya çalışıyorum doguma yakın tekrar bi perdeleri yikarim belki mutfak dolabini silerim o kadar
BurcuLice SutlacimiYedimmiBen maşallah az kalmış bizimde son 30 günümüz kaldı ilk hamileliğim ve bir oğlum olucak nasip olursa sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌹
Betulnuri Gigy aynen bende haftaya doktor kontrolümden sonra başlamayı düşünüyorum. Abla çağırsam içim rahat etmeyecek şurayı yap falan diyemem ben annem uzak canım kayınvalidemde ben iki evin yaz temizliğini yapamam tarzı konuştu o yüzden onu da istemiyorum gelmesin ben kendim yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum
SutlacimiYedimmiBen Arifcaninannesi illaki alisirlar hatta baskalarindan korumaya bile çalışırlar eminim😊
SutlacimiYedimmiBen Baobap bnde hem bi an once kavusmak istiyorum hemde hamileligimi özlerim diye hüzünleniyorum degisik duygular 🤪