Fatmatelli Bugün nst ye girdim 3 kez iki nst kötü çıktı şuan hastaneye yatışım yapıldı Benim gibi böyle olan varmı aranızda
efruzzz Fatmatelli 36+4 kotu bir hafta degil dogum icin korkmayin bol bol dua edin zaten hemen sanci cikti olacak diye birsey de yok sakin olun
kubrayzz_06 Fatmatelli geçen hafta aynı sey benim başımada geldi 35nci haftamdaydım tekrar nstye girdiğimde sancım düşmüştü ama haftan iyi korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah🤲🏻
aselmila17 Fatmatelli RABBİM yardım etsin RABBİMİZİN izniyle gelsin evlatlarımız AMİN İNŞALLAH RABBİM 🤲🤲🤲
damlaaltinay Fatmatelli geçmiş olsun inşallah sağ Salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza, kaçıncı hafta da nst başlıyor ?
Yaseminahmetlina damlaaltinay Benim doktorum gebelerini 30. Haftada başlatıyor . Bende 30. Haftada girdim sancı çıkmadı şükür. Aklınızda bulunsun güzel bir kahvaltı yapıp tatlı şeyler yiyin öyle girin nstye sonra ebeler aç geldin diye söylenmesin 🤭
Bsmlh damlaaltinay her dr kendı karar verıyor nst ben 32 girdim 33\34 girdim 35 deyim🤲 sende şeker var sakın sekelı yiyip gitme nst ben rutin diyetimle giriyorum