Nurerdogann Kızlar ben napıcam her gece rüyamda resmen düşük yaptığımı görüyorum. Hemde normal kan flan değil direk kesenin düştüğünü flan görüyorum kan içinde, artık tualete gitmeye korkuyorum gerçek olursa diye tekrar görücem diye uyuyamıyorum
Meless Nurerdogann canım bende görürdüm ilk zamanlarda çok şükür bir şey olmadı bilinç altından ötürüdür. Korkma allahın izniyle bir şey olmaz adı üstünde rüya🌸
058elf Nurerdogann takıntı haline gelmiş başka şeyler düşünerek uyumayı dene, kitap oku dua oku .. böyle giderse bi psikolojik yardım alabilirsn
Senayyalcin Nurerdogann Niye böyle kötü rüyalar görüyorsunuz kafanızda falan mı kuruyorsunuz kötü şeyler sonra rüyanıza giriyor yoksa durduk yere mi ha birde uyumadan ayetel kürsi okursanız faydalı olur
Nurerdogann Senayyalcin Hiç öyle şeyler düşünmem aslında yeni bir iş kurdum sürekli omun sıkıntısıyla uyuyorum
bebisim-_00 Nurerdogann 2 aylıksin bizde 13+1 olduk 😊 hiç kafana takma şöyle düşün gideceği varsa tutamazsın ama yaşayacağı varsa sen karnını tekmele gene yaşar o.Bi akraba vardı düğünde zıplaya zıplaya oynamış gene bişey olmamış çocuğa çoğu insan dikkat bile etmiyor biz çok pimpirikliyiz benimde ilk çocuğum
Senayyalcin Nurerdogann Aaa anladım şimdi ondan da olabilir stres içindesiniz çünkü düşünceler kafanızda hep dediğim gibi duanızı edip uyuyun görmezsiniz inşallah
Buketkucuk Nurerdogann ben değil ama benimle aynı zamanda hamile kalmış bir arkadaşımda görüyordu doktoru tamamen hormonlardan kaynaklı olduğunu, rüyaların bir şey ifade etmediğini söylemişti şimdi 34 haftalık kendisi👻
Kayasbht Nurerdogann bilinc Altından dolayı normal bana da olabiliyor kendini oku öyle yat şeytandandır o rüyalar
Mavi34 Nurerdogann rüyanda kan görünce o rüya bozulurmuş. Fazla kafana takmışsın muhtemelen. Allaha emanet et yavrunu.orgu felan ör kafanı oyala canim olmaz hic bir aksilik Allahinizniyle