Edali87  boyle yumurta zararlı mı cok istiyorum güvenmeyip tavada isittim bide 😪😪
byzza16 Edali87 normalde pişmemiş veya az pişmiş gıdalar önerilmiyor yani bana doktorum öyle demişti bende o yüzden iyice haşlayıp yiyorum yumurtayı
Leylaalin Edali87 Bende böyle yiyorum bi şey olmaz insallah çok çiğ değil ki tam pişince yumurta kokuyor burnuma valla 😄
Edali87 byzza16 halbuki vitamini kalsin kayisi gibi yiyelim deriz ama hamilelikte faydadan cok zararmis
byzza16 Edali87 evet doğru bildiklerimiz hamilelikte uygunlanmiyor bazen herşey bebeğimiz için ne yapalım ☺️😍
34_21_23 Edali87 çok çiğ değil ama sıkıntı yapma. Ben ilk aylar öyle yemedim sonra yedim valla çünkü çok piçmiş yiyemiyorum
Feyza-nur Edali87 tam pişmiş olması lazım bana doktorum herseyden az az ye kendını kısma ama tam pişmemiş hiç birseyi yeme et balık yumurta dedi
Dilekcnkn Edali87 Ben geçen yedim ama organik yumurtaydı hiç duymadım kayısı kıvamında olmaması lazım diye birşey 🤷♀️
Baobap Edali87 yememelisiniz😊 iyi pişmememiş hiç bir hayvansal gıda tüketilmemeli gebelikte. Tek yasak bu😊
Mlkrfk Edali87 zararlı bakteri içerebildiği için ben çok pişirip yiyorum haşlama da da tava da da riske atmayın sizde 🙏 ben normal de de yumurta yiyen biri değildim hiç ittir kaktır zorla yendiğim için tadına bakmıyorum pek bitmesine bakıyorum 😂