eemek Merhaba, 19 haftalık hamileyim ve bebek arabası bakmaya başladık. Çok fazla seçenek var ve biz bazı özellikler kullanışlı mı yoksa gereksiz mi olur bilemiyoruz. Bu yüzden özellikle tecrübesi olanlardan bebek arabası için tavsiye rica ediyorum.
metehaninannesiii eemek biz travelli bebek arabası aldık yanında pusetoyle birlike mağaza da görmüştük ordaki çalışan da baya detayli şekilde anlattı memnun kaldik aldık
mlkkk eemek Doğumun Ağustos eylül gibi olacak muhtemelen o yüzden bebek arabasından çok ilk aşamada sana lazım olan puset veya port bebe çünkü sonrası kışa geliyor. Alayım gezdireyim diyemezsin biyerden biyere giderken lazım olur ama bence bebek arabası için acele etme. Eğer yaza denk gelseydi sonrası da travel sistem derdim çünkü hem 3 4aylık olana kadar puseti de kullanabilirdin portbebe aparatınıda kullanabilirdin. Travel sistemler normal bebek arabalarına göre içleri daha dar bebek büyüdükçe çok kullanışlı olmuyor hem travel hem normal bebek arabaları bana ağır geliyorlar eğer bebek arabasında gezme çağı yaza denk gelse baston yada kabin tipi alırdım ki muhtemelen bir yalına geldiğinde bide baston tipi bebek arabası alacağım. Travel sistemi görsellik için tercih ettim ama uzun süre kullanış yönünden ya düz ya baston kabin tipi alırdım. Benim sana tavsiyem bebeğin 3 4aylık olana kadar pusetle idare et yaza doğru da baston yada kabin tipi bi bebek arabası al veya şimdiden alayım aradan çıksın dersen ben joie litetrax 4 ü beğeniyordum pusetiyle birlikte de satılıyor bu tarz al tak çıkart travel sistemlere göre içleri daha geniş ve sağlam duruyor 😊