ESHB Merhaba hanımlar. Kocaelinde uygun fiyatlı hastaneler var mı acaba. Gittiğiniz hastanenin muayeneye ve doğum fiyatını söyler misiniz
230118 ESHB Gölcük medara gidiyorum indirimli muayene 136 indirimsiz 150 sezaryan ücreti de 3600 TL ☺️
Ayseyyy ESHB ben gölcük medar hastanesine gidiyorum dogum paketi aldım 5500tl ye herşey içinde aksi bişey olmadıgı sürece dogum ve dogum sonrası cocugun işitme testi aşıları benım kontrollerim dahil para ödemiyeceğim 🤲🏼
Efnankeklik Gebze merkez hastanesi 2500 normal dogum 2800 sezeryan bazı derneklerle de anlaşması var oraya üye olursan 1900 tl normal dogum 2150 tl sezeryan
Sblatc Efnankeklik bu hastanede iyi bi doktor var mı ve muayene ücretleri ne kadar acaba? Hangi derneklere üye olunuyo ve doğumda ebeler ortam falan nasıl acaba bilginiz var mı
Su123 Poyaso ya ben gelin geldim buraya tam bilmiyorum ama yeni köyde olan ben Ayşegül hanıma gidiyorum
Yasoo96 Poyaso hayir. Orada calisiyordum daha once 🥲bahsettiginiz doktorlar yok orda. Basiskelede hastane
Sevi36610 Yasoo96 merhabalar.ben Eray hocaya gidiyorum özel Kocaeli hastanesinde.birşey soracaktım doğumum orda olacak fotoğrafçı varmı hastaneye ait yoksa dışardan mı geliyor ?odalar nasıl bir bilginiz var mı? Sizi bulmuşken sorularımı sorayım dedim 😂