Evet kızlar bende doğurdum sonunda 😂 hastaneye kontrole gittik eve geldik 5 gibi sancılarım vardı 5 dakikaya bir 10 dakikaya bir regl sancısı gibi düzenli şekilde artıyordu ve hiç dinmiyordu beklemek istedim şiddetli olmadığı için sabaha kadar bekledim baktım kesilmedi ağrım bebeğin hareketlerininde yavaşladığını hissettim hemen doktorumu aradık ve hastaneye gittik nst ye bağladılar ilk önce sancı çıkmadı daha sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı. Alttan muayene oldum 2 cm açıklığım vardı bebeğin suyunda azalma vardı zaten doktorum hemen doğuma alacağını söyledi çatım çok dar olduğu için sezeryan doğuma hazırladılar. Bi serum takıldı üstümü tamamen soyundum ameliyat kıyafeti verdiler onu giydim ve doktorumu bekledim. Uyuşmadan sonda takılmasını istemedim eeveeet gelelim ameliyat anına😁😁 ben aşırı korkuyorum tabi iğneden korkan insanım nasıl sezeryan olcam 😂 oturdum ameliyat masasına eğildim anestezi uzmanı geldi ve hiç kımıldamamam gerektiğini söyledi ben tabi yanlışlıkla geriye attım kendimi korkudan iğnesi hiç acıtmıyor ama sıvısı yakıyor hafiften yatırdılar daha sonra sondam takıldı uyuşup uyuşmadığınıda kontrol ettiler ayaklarımı kaldıramadım havaya ve buz tuttular uyuşan yerler sıcak hissediliyor ve sonra tamamen hissiz oluyor göğüs altına kadar uyuşuyor. Başımdaki ebeyle konuştum sürekli bana soru sormasını istedim ve sakinleştirici yaptırmadım bebeğimi görmek için hemen çıktı zaten 5 dakika içinde ağlama sesini duydum. Ben doğurduysam herkes doğurur arkadaşlar gerçekten. Hiçbirşey hissedilmiyor bebek çıkarken çok şok hafif bir baskı mideye o kadar acımıyor bile kesilirken zerre his yok kan kokusu veya kesik atılırken ses dokunma hissi onlarda hiç yok.Dikişlerim atıldı 15 dakika içinde çıkardılar benide o sırada bebeği giydirmişler aşılarını yapıp temizlemişler babasına vermişler. Benide hemen odaya aldılar bebeğimi emzirdim sütüm gayet güzel geldi sezeryan normal doğumla alakası yok plesenta vücuttan ayrıldığı an hormonlar salgılanıyor zaten korkmayın milletin lafına bakıp. Gerçekten dünyanın en güzel hissiymiş anne olmak Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin hepiniz sağlıcakla doğurun korkmayın çok kolay gerçekten. İlk yürüyüş birazcık zor oda dayanılmıycak gibi değil kesinlikle 2 saate bir yürüdüm lavoboya gittim gaz çok önemli gazınızın çıkması için kayısı suyu içebilirsiniz ben öyle yaptım ağrı oldukça ağrı kesici vuruyorlar. 9 nisanda doğum yaptım şuan bebeğimde bende çok iyiyiz evimizdeyiz çok şükür💙 göbeğimde hiç kalmadı bu arada dümdüz ameliyattan çıktığımdan beri doğum yapmış gibi değilim 90 kiloyla doğuma girdim bide yani 😂 10 kilo gitmiş 😅 benim hikayemde bu şekilde sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 😇👼🏻