nurdane3504 Filiz161 normal beni korkutuyor nedense 🥺 cesaret edebilir miyim bilemiyorum yani normale uygun mu vücudum bilmiyorum sona doğru belli olur da bı çılgınlık yapıp beklesem mi diye de düşünüyorum 😀🤣
Filiz161 nurdane3504 tercih meselesi tabi 😊 baacak kimseniz varsa sezeryan da olabilir. Korkacak bişey yok olsaydı ikincisine cesaret edemezdim 😄
gulin-35 Armindia ben hıc kısa kollu almadım usur dıye kısa kollu gıydırıp ustunu ortmektense uzun kollu ınce gıydırıp battanıye ortmıcem
Hlymstf 26+6 haftalık doğum uygulama ya göre 7 temmuz gösteriyor ama sezaryen olacağım için 23 Haziran olabilir
Nurayademir mucizemmmmmmmm suan bn 25+3 üm 24 temmuz gorunuyor sızın nsl 26 temmuz gozkyr acba son adet tarhnız nedr bn mi ynlış hspldım :)
Nurayademir Ccff3435 şükür güzel gidiyor da şeker yuklmesı yapdırdım bugub yuksk cktı endokrıne gıdıcem haftaya umarım düzelir şekerim
Sedaakuzey Benim de 26+5 15 temmuz doğum görünüyor. Miyomdan dolayı erken doğum riskim var. Ben haziranda doğum olacak diye hissediyorum hep, bakalım ne olacak😊
Ahsnkbr 26+5 im mide yanmam vardı hep ama arada azalmıştı kaç gündür bi tuhaf bu durum yaşayan varmı ağzımın tadı garip ne yesem gitmiyor:()