Basakgul Ayhilal Sağa ya da sola yatabilirsiniz ☺️ sırtüstü yatmak kan akışını yavaşlatıyor gelişim geriliği ya da ölü doğuma sebep olabiliyor
Fatma7666 BNNRTNCKLC Ayyy kafam dağınıklı kusura bakmayın tekrardan okudum sağa sola dağınık bende uyuyorum uykudan kalkıp sola dönüyorum ama elimde değil sağda da yatıyom solda da🥰
BNNRTNCKLC Fatma7666 Olur öyle 🙂 mecburen sağ ve sol tarafa dönerek uyuyoruz başka çaremiz yok Allah hepimize kolaylık versin 😇
Miskokulum35 Ayhilal zaten yüzüstü yatılmıyor ki. Sola yatıp sağa kalkıyorum bide uyuşuyor artık ne kadar dikkat etsektte dönüyoruz valla 😪
Decucude Ayhilal ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sola yatıyorum kolum bacağım uyuşuyor ama hiç sağa dönmedim bu zamana kadar hep sol öyle şartladım kendimi çünkü insan sağa sola dönerken hep uyanıyor
Animes Ayhilal ben 20.haftamdayim suan sol tarafima yatınca bebek pıtırdanmaya başlıyor sanki rahatsız gibi, sağıma yatınca duruluyor rahat ediyor gibi. Önemli olan bemce sizin ve bebeğinizin rahati☺️
Aybigen Ayhilal karnınız büyüdüğü için zaten yüz üstü yatamazsiniz sırt üstü yatmak bebeğe giden damarlara rahmin ağırlığıyla yük binmesine sabep oldugu icin yan yatmayi öneriyorlar sağa yada sola doğru ama sağa yatmanın bi sakincasi olduğunu duymadım hiç