Pelvan Selam kizlar 27 haftalik hamileyim gelen hediyelerin haricinde pek bir sey almadim guzel bir listesi olan almam gerekenlerin neler oldugu ihtiyac listeniz varmi 😊
MTKutay Pelvan ay ne güzel bana bir tane bile hediye gelmedi annem bi kac biseyini aldı sadece onunda parasını verdi ben aldım aldım kimse hediye getirmedi acaba niyeki😕
Pelvan Nihannn evet canim atabilirsinnn tabiki 🤗 evet cok geldi kiz cocugu nasipli olurmus derler dogruymus sehir disinda yasiyorum tayinciyiz arkdaslar giderseniz bebegi goremezsek diye getirmisler annem bi ara gelmisti o getrmis 1 2 aylik kiyafetler pek almam ama ne almam gerekiyor cokta tecrubesizim 😊
Nihannn Temizleme havluları • Burun aspiratörü • Konak Tarağı • Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü • Müslin örtü • Bebek Deterjanı • Şampuan • Bebek yağı • Pişik kremi • Islak mendil • emziği • Tırnak Makası • Göbek bağı bandı Bebek küveti • başlıklı havlu • Maşrapa • Küvet filesi • Banyo süngeri • Duş termometresi •Bebek malzemesi çantası • Bebek arabası / Oto Koltuğu • Kanguru • Kolay emzirmenizi sağlayan önü açık gecelikler • Göğüs Pedi • Göğüs Kremi • Emzirme Sutyeni (2 adet) • Bebek karyolası • Şifonyer • Nevresim • Pike • Battaniye • Alez • Yorgan • Yastık • Kirli Kutusu • Alez • Çarşaf • Perde • Yan Yastığı • Gardırop • Yatak • Park Yatak • Emzirme Yastığı • Oyuncak sandığı • Gece Lambası •Reflü yatağı • Yeni doğan bezi • Body • Atlet • Tulum • Pijama • Patik ve çorap • Eldiven • Mendil • Şapka (başlangıçta penye) • Yelek • Hırka
Pelvan Nihannn cok tessekur ederim canim guzel bir liste yapmissin gercekten gayet basarili 👍 bnde de en cok hastane cikisi var minik minik en fazla 1 2 ay giyer heralde 🤔
Nihannn Hastane çıkışını unutmuşum ben almayı düşünmüyorum parça parça alıcam😊 ve temassız ateş ölçer evinizde yoksa mutlaka alın gece lambası da genelde kırmızı olan iyi oluyprmuş
Pelvan MTKutay bende hic beklemiyordum canim dogrusu 4 5ay kendim bir sey almadim bsey olursa korkusuyla simdide bayagi var baktim ama kendim almadigim icinde ne eksik ne fazla bilemedim tecrubesizlikte eklenince tabi 😊
Nihannn MTKutay benimde getirmedi kimse... annem almış bugün ama kendi zevkine göre olsun yine de çok mutlu oldum 😊 seninki o yüzden parasını vermiştir zevkine göre olsun diye
Hanif Pelvan valla canım hastane çıkışlarını çok fazla giremediklerini söylüyorlar ama bilemiyorum. Bebişler hemen büyüdüğü için denk gelmiyormuş.
Nihannn Pelvan eğer kullanılacak ise en zararsızı o olduğuna dair çeşitli araştırmalar yapılmış https://kurious.ku.edu.tr/tr/haberler/kirmizi-gece-lambasi-saglikli
Pelvan Nihannn canim göbek bandi emfeksyon kapmamasi icinmi yoksa daha hizli iyilesmesinede mi yardimci oluyor
Pelvan Nihannn müslin örtü ince battaniye gibimi 😂 biliyorum cok soru sordum ama listeyi detayli inceledikce bu ne ben bilmiyorum diorum 😊🙈
MTKutay Nihannn evet annem 1000 lira verdi neyi eksik kaldıysa bununla tamamla dedi sağ olsun ama onun dışında es dost kimse bişey getirmedi doğumdan sonra getirirler heralde 😊
Nihannn Pelvan ıslanmaması kuruması ve koruması için ama daha hızlı iyileşmesi için alkol kullanılması gerekiyormuş kurutuyormuş yenidoğan hemşiresi arkadaşım söyledi, eczanede belki bulamazsın saf alkol ama spreyi satılıyor dedi.
Nihannn Pelvan Müslin örtü her amaçla kullanılıyor bebeğin pusetinin üstüne ört kundakla kurula banyodan sonra pike olarak kullan tabii mevsim yaz ilkbaharken %100 pamuk olduğu için Bebek cildi için tercih edilen bir kumaş
Pelvan Nihannn aslinda gece lambasi suan sen soyleyene kadar hic aklima gelmemisti canim dogrusu... ama gece uyaninca emzirirken falan gerek olur diye dusundum simdi
Pelvan Hanif bende suan baktim 4 5 hastanr cikisi bi iki tanede el kadar takimlar var hatta onlar bayagi kucuk geldi gozume dogrusu 1 ay anca diye dusundum