Aysenur61 hacertatligoz ama herkesım cıkmayabılır canım gec dollenme olabılır o yuzden ıdrarda cıkmayabılır benm gec dollenme degıldı oyuzden hemen cıktı
hacertatligoz angel123 Umutt22 Nurayademir Ayseyavuz Aysenur61 doktorun yanında çalışan arkadaşıma sordum dün akşam ilişki sonrası 14 gün içinde kanda değişme olur dedi. O yüzden size de sormak istedim. İdrar değil de kan mı versem?
Elifdikel hacertatligoz Yumurtlamadan 11 gün sonra tahminiydi kaset testte çok hafif çizgi görünce Ayni gün kan verdim 31 çıkmıştı ama geç döllenme vs olunca adeti beklemek gerekiyor merak ediyosaniz sabah ilk idrarinizla bir test yapabilr ya da kan verebilirsiniz
Nurayademir hacertatligoz ben hem idrar testı yapdım hem kan testı yapdırdım öyle yap gec dollenme oldu bizim kese gözktu ama diğer hafta bebegı gorememıstık snraki hafta gördk
Elifdikel hacertatligoz adetime 5 gün kala 31 değerle öğrendim iki gebeliğimde de hemen hemen böyleydi
damlaaltinay Elifdikel aceleye gerek yok. Adetiniz 5 gün gecikince yapın. Garanti olsun, durduk yere strese girmenin alemi yok.
Aleynaezel @hacertatligoz ben agdetıme 1 gün kala ögrendım gece hastalandım hastaneye gıttım gece kan da hamıle olduğumu söyledı doktorlar 😅
Kaderyas01 hacertatligoz ben 6 gün kala öğrendim canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre verir inşallah 🙏