Bende sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum burda okuyup en çok sevdiğim doğum hikayeleriydi 😊
6 Nisan salı günü sezeryan doğum yaptım çok heyecanlıdım öncesinde o gün bir rahatlık vardı kızıma Defneme kavuşacaktım saat 12 de hastanedeydik yatışım yapıldı işlemler 1 de ameliyata girdim belden iğne hiç can acıtıcı değildi hissetmedim bile 20 dakikada kızım çıktı 😊ameliyat sırasında miğde bulantım oldu başka sıkıntı olmadı bende yarım saat sonra odadaydım eşim kapıda bekliyordu kızımızı çok az gördüm dedi mutluluktan uçuyordu resmen gözlerinden belliydi sonra kızımız yanımıza geldi kokladım o kadar güzel bir duygu ki allah isteyen herkese nasip etsin emzirdim çok şükür hemen sütüm geldi ameliyat olmasına rağmen depent kesinlikle alın çok iyi oluyor bol neskafe için sadece tek zorluk kum torbasıydı iki saat anca dayandım aldıktan sonra rahatladım ilk yürüyüş zor değildi benim için ikincide eşimle üçüncüde tek yürüdüm şuan çok iyim çok şükür
Bu arada refakatçı eşimdi hiç zorluk çekmedik banada bebek gibi baktı ilgilendi kızının yanından ayrılamadı eğer biri kalıcaksa kesinlikle eş olmalı 😊sormak istediğiniz varsa cevaplarım benim doğum hikayemde bu😊