handeuras22 Kızlar selam.7.haftadayım aniden sanah kalkınca kulağım tıkandı.Ne yapmak lazım normal midir?Daha önce yaşamadım kulak tıkanıklığı çünki..önerebileceğiniz bir yöntem varmı?Acik doktora gitmelimiyim?
zorlusays handeuras22 Merhaba canım ben odyologum.Sadece tıkanıklık mı yoksa işitme kaybı da var mı? Sadece tıkanikliksa çene egzersizi yap sakız çiğne biraz ama her ihtimale karşı Kbb hekimine görün.
handeuras22 zorlusays orda sanki bir doluluk var gibi içinde birşey varmış gibi pıt yapıyor aılıyor pıt yapıyor kapanıyor 😬😬damla falan birşey kullanamazmıyım acaba ?bu pandemi yoğunluğunda hastanelerde randevuda alamıyorum 🙈🙈🙈
handeuras22 zorlusays bugün gittim kulağım temizlendi çok şükür şuan açıldı ❤️🧿🙏🎊🎉🎁güzel bir uyku çekebildim ❤️🧿❤️🧿🙏
GizemKaplan zorlusays 32. Haftamdayim 2 haftadır hemen hemen sadece sol kulağımda ara ara pırpır eden bişey var gibi oluyor hemen geçiyor. 2 gundur de gribim bugün de kulak tıkanıklığı hissediyorum sesler sanki boğuk geliyor
zorlusays GizemKaplan Sol kulağınızdaki ses çınlama olabilir onun icin net bi sey diyemem.Kulak tıkanıkığı gripte sık yaşanılan bir durum hastalığınız bittikten sonra büyük ihtimal gecer.
GizemKaplan zorlusays Hayır çınlama gibi değil sanki patlak hoparlör gibi bir durum var gripteki bilginiz için çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗